Bullguard ervaringen en beoordelingen

De goedkope maar sterke anti-virus en anti-malware software van Bullguard beschermt jouw laptop of computer voor een heel jaar. Zo hoef je niet eens te investeren in een duurdere Antivirus, Bullguard is minstens zo goed. Wil jij de ervaringen lezen die andere mensen gehad hebben met Bullguard? Lees ze hier samen met hun beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bullguard

Je kunt tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn met het downloaden van bestanden of het openen van onbekende mails. Virussen vinden namelijk hun weg altijd naar binnen. Het is daarom van belang dat je jouw computer of mobiel beschermt met een antivirusscan. BullGuard Internet Security is momenteel een van de meest groeiende internet- en mobiel beveiliging. De internet beveiliging zorgt voor de beste bescherming tegen alle soorten malware en houdt automatische scans om jouw pc virus-vrij te houden. Je krijgt een gratis proefsessie van 60 dagen. In de webshop van BullGuard kun je zien dat ze ook andere beveiligingsproducten aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld je mobiel beveiligen door een antivirusscan. En je kunt ongewenste telefoontjes of smsjes blokkeren. Om je persoonlijke en financiële gegevens te beveiligen zou je Identiteit Bescherming kunnen aanschaffen. Je kunt hiermee ook bijvoorbeeld de facebook-activiteiten van jouw kinderen in het oog houden. Daarnaast kun je 24/7 gratis profiteren van support. Je kunt ervoor kiezen per maand of per jaar te betalen. Meer producten zijn te vinden op de website van BullGuard.

zeer goed

Ervaring van J Hendriks, toegevoegd op 19 april 2017

Ben vandaag en afgelopen maandag uitstekend geholpen door de helpdesk van bullguard kon niet meer updaten hebben er zeer veel tijd in gestoken wat ik zeer waardeer en in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend is,alle lof en zal bullguard zeker verder aan bevelen.

gratis

Ervaring van Sebas`je, toegevoegd op 12 augustus 2014

de gratis virusscanner van bullguard stond op mijn computer, alleen hij is nu verlopen. Weet iemand hoe ik kan updaten naar de gratis versie van 2014

WEG

Ervaring van ernst-jan, toegevoegd op 20 november 2013

had al maanden last van irritante pop ups van een of andere virus het is nu gelukkig weg door bullguard

» Bullguard Review

Mijn ervaring plaatsen