Bundles ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Bundles en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bundles

Bundles is een organisatie die een nieuwe manier van wassen aanbiedt. Het bedrijf gelooft dat het beter is voor de wereld als we betalen voor het gebruik van een wasmachine in plaats van er een te bezitten. Dit heet circulaire consumptie. Het voordeel van deze manier van consumeren is dat je geen investeringsdrempel meer hebt en het verbruik van grondstoffen minimaal wordt. Dit bespaart geld op de lange termijn en is beter voor het milieu.

Abonnementen
Het is mogelijk om op de website van Bundles wasabonnementen af te sluiten. Een was- of droogmachine (afhankelijk van je abonnement) wordt bij je thuis geplaatst, maar je betaalt alleen voor het gebruik. Je bent geen eigenaar van de machine.

Er zijn verschillende soorten abonnementen; voor kleine, grote en zeer grote huishoudens. Bij elk abonnement is de Wasapp ingegrepen. Deze helpt je schoner te wassen en met minder gebruik van wasmiddel en energie. Verder zijn 100% servicegarantie, levering en installatie, twee flacons wasmiddel en één keer per drie jaar gratis verplaatsen en verhuizen inbegrepen bij alle abonnementen.

Ervaring van D, toegevoegd op 11 juli 2015

Wij hebben vandaag onze wasmachine gekregen, prachtig model. Bezorger heeft hem ook naar boven getild.

» Bundles review

Mijn ervaring plaatsen