Bundol ervaringen en beoordelingen

Bundol.nl heeft iedere dag een super deal. Het kan soms een zwaar afgeprijsde design bureaustoel zijn of soms gaat het om iets kleins zoals een goedkoop pak batterijen. Wil jij graag voorbereid het internet op gaan? Bekijk dan de beoordelingen en ervaringen van andere mensen voordat je shopt.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bundol


Elke dag stipt om middernacht wordt een nieuwe dagaanbieding gelanceerd. Deze is slechts 24 uur lang geldig, maar soms geldt ook op=op. Je kan er prachtige koopjes op de kop tikken en dit voor een zeer lage prijs. Bundol verkoopt enkel artikelen die de medewerkers zelf ook graag zouden kopen. Hun assortiment is zeer divers en uiteenlopend. De prijzen beginnen van 0 euro! Je leest het goed sommige aanbiedingen zijnj gratis, je betaalt dan slechts enkele euro's aan verzendkosten

Je kan ook kortingspunten verdienen. Deze verkrijg je door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Bundol, maar ook door Bundol te promoten bij vrienden of door producten te kopen op Bundol. De gespaarde kortingspunten kan je inruilen om zo een extra korting te krijgen op je aankopen bij Bundol.

Heb je vragen over de werking van Bundol? Of is er iets misgelopen met jouw bestelling? Dat is geen enkel probleem. De klantendienst van Bundol zal je graag verder helpen. Je kan hun telefonisch of via e-mail contacteren.

» Bundol Review

Mijn ervaring plaatsen