Bundol ervaringen en beoordelingen

Bundol.nl heeft iedere dag een super deal. Het kan soms een zwaar afgeprijsde design bureaustoel zijn of soms gaat het om iets kleins zoals een goedkoop pak batterijen. Wil jij graag voorbereid het internet op gaan? Bekijk dan de beoordelingen en ervaringen van andere mensen voordat je shopt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bundol


Elke dag stipt om middernacht wordt een nieuwe dagaanbieding gelanceerd. Deze is slechts 24 uur lang geldig, maar soms geldt ook op=op. Je kan er prachtige koopjes op de kop tikken en dit voor een zeer lage prijs. Bundol verkoopt enkel artikelen die de medewerkers zelf ook graag zouden kopen. Hun assortiment is zeer divers en uiteenlopend. De prijzen beginnen van 0 euro! Je leest het goed sommige aanbiedingen zijnj gratis, je betaalt dan slechts enkele euro's aan verzendkosten

Je kan ook kortingspunten verdienen. Deze verkrijg je door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Bundol, maar ook door Bundol te promoten bij vrienden of door producten te kopen op Bundol. De gespaarde kortingspunten kan je inruilen om zo een extra korting te krijgen op je aankopen bij Bundol.

Heb je vragen over de werking van Bundol? Of is er iets misgelopen met jouw bestelling? Dat is geen enkel probleem. De klantendienst van Bundol zal je graag verder helpen. Je kan hun telefonisch of via e-mail contacteren.

Paardenbalsem

Ervaring van Marian, toegevoegd op 1 september 2015

Ik moest paardenbalsem hebben en via mijn dochter kwam ik bij Bundol terecht. Omdat het artikel nogeens was afgeprijsd heb ik gelijk dit bested. Het duurde wel lang voor ik het in huis en heb toen gebeld en een e-mail gestuurd. Ik kreeg een e-mail terug dat het was opgestuurd. Maar zag niets en werd boos. Maar het lag niet aan Bundol maar aan Postnl die had het afgeleverd bij een buurvrouw in me flat en had niet vermeld bij wie. Bundol was van plan een nieuwe zending op te sturen. Ik heb toen een briefje in te flat opgehangen wie mijn pakketje had aangenomen. En zo kwam het toch terecht. Eind goed al goed. Toppie Bundol.

goedkope scheermesje

Ervaring van R., toegevoegd op 15 september 2014

Onlangs een hoop scheermesjes gekocht voor lage prijs. Kwaliteit is uitstekend, ik hoop dat de deal nog een keer terugkomt want dan kan ik bijbestellen.

sd kaartje

Ervaring van Ad van Dalenmans, toegevoegd op 8 juni 2014

Goedkope sd kaartjes gekocht. De helft van de prijs als bij Mediamarkt.

» Bundol Review

Mijn ervaring plaatsen