Bungalow.net ervaringen en beoordelingen

Vind bij bungalow.net een goedkoop vakantiehuis of goedkope bungalow in verschillende landen. Zo vind je gegarandeerd een leuke vakantie voor jezelf of het hele gezin. De ervaringen van anderen bekijken voordat je boekt zodat je zeker weet dat deze winkel betrouwbaar is? Bekijk hier de laatste reviews en beoordelingen over bungalow.net.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bungalow.net

Bungalow.net is een van de grootste vakantie websites in Europa. Hier boek je online een ideaal alternatief voor dure hotels. Een verblijf in een van de vele accomodaties betekent authenticiteit, privacy, waar voor uw geld en flexibiliteit. Geniet van de vele voordelen die vakantiewoningen te bieden hebben: meer ruimte, extra slaapkamers, een keuken, een badkamer... Geniet van de luxe die je thuis voorhanden hebt!

Voor elke gelegenheid kan je in enkele muisklikken een prachtige bungalow huren, ongeacht de periode en het aantal personen voor uw vakantie in Europa. Per land kun je dan kiezen uit de verschillende toeristische plekjes Via het invullen van een aantal door jou gewenste criteria, zie je onmiddellijk welke bungalows beschikbaar zijn.
Met een correcte beschrijven en recente foto's kun je je uitje zo voorstellen!

De vakantiehuizen worden aangeboden op vakantieparken maar kunnen ook van particuliere aanbieders komen. Bungalow.net staat garant voor kwaliteit door een permanente controle van de appartementen, villa's, bungalows en villa's. Geniet van je gemoedsrust, het comfort van een betaalbare woning, via een boeking op bungalow.net.

» Bungalow.net Review

Mijn ervaring plaatsen

Bungalow.net ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews