Bungalowspecials ervaringen en beoordelingen

Een goede deal vinden voor een vakantiehuis, bungalow of andere accommodatie? Dat kan bij bungalowspecials.nl. Hier kun je gemakkelijk je informatie invullen en de webwinkel geeft je dan de optie om te boeken. De leukste ervaringen maak je immers mee op vakantie, toch? Meer weten? Zie de meest recente beoordelingen dan op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bungalowspecials

bungalowspecials.nl is een website die zich specialiseert in het aanbieden van bungalows. Het assortiment is breed en beslaat buiten Nederland ook landen als België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De website ziet er visueel uit en de beschikbare bungalows zijn opgedeeld in logische categorieën. Er kan gezocht op geografie, aantal personen, beschikbaarheid of specifieke faciliteiten.

Het is mogelijk online te boeken, ook kan er via een telefoonnummer worden geboekt maar kost dit tien cent per minuut, online is dus de goedkopere optie. Mocht je geen specifieke plek in gedachten hebben biedt de site ook aanbiedingen aan die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Betalen kan via iDeal maar ook via creditcard. Het is in sommige gevallen mogelijk om op de plek van bestemming in cash te betalen maar zeker niet in alle, het is het beste om dat zorgvuldig na te gaan. Er kan ook een annuleringsverzekering worden afgesloten tegen extra kosten, dit biedt de nodige flexibiliteit en is het overwegen waard voor mensen die niet zeker weten hoe de vakantiedagen vallen.

Fijne organisatie

Ervaring van Gerdien Brinkers, toegevoegd op 8 oktober 2014

Het is het aanbevelen waard. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit was niet de laatste keer dat wij hier geboekt hebben

Duidelijkheid mogelijkheden betalen

Ervaring van Joey Driesen, toegevoegd op 24 februari 2014

Over de wijze van betalen was geen duidelijkheid. Het bleek dat het bedrag via het internetbankieren betaald MOEST worden. Het zou fijn zijn als hier meerdere mogelijkheden voor komen.

gemakkelijk en snel!

Ervaring van Margot Wijkers, toegevoegd op 14 juni 2013

een bungalow boeken via de site was simpel en het ging snel. de site was overzichtelijk en de factuur was snel binnen.

» Bungalowspecials Review

Mijn ervaring plaatsen