Burgers Zoo ervaringen en beoordelingen

Burgers zoo is een unieke dierentuin waarbij je dagelijks het park opnieuw kan beleven. Zelfs als het regent kan je hier veel plezier hebben in de speciale Bush die helemaal overdekt is. Ervaringen van bezoekers die je al voorgingen kan je hier online lezen. Of lees hier alles over hun beoordelingen over dit unieke park.

Mijn ervaring plaatsen

Over Burgers Zoo

Burgers' Zoo is een dierentuin gelegen Arnhem in Gelderland. De zoo is een regelrechte hit en trekt jaarlijks meer dan 1,50 miljoen bezoekers.

De leefgebieden zijn grootschalig nagebouwd zodat de beesten zich thuis voelen. Alles wordt zo realistisch mogelijk getoond om zo het oorspronkelijk habitat van de beesten te weerspiegelen. Enkele leefgebieden zijn Burgers' Safari (Afrikaans habitat), Burger's Bush (Tropisch regenwoud), Burger's Mangrove (tropisch vloedbos)...

Scholen kunnen via de site een educatieve schoolreis boeken. Het park biedt aan de bezoekers verschillende activiteiten meestal gericht op jongere kinderen vb. spannende rondleidingen. Er zijn ook speciale tarieven voor groepsreizen en arrangementen. Deze kan je allemaal terugvinden op Burgerszoo.nl

Je kan op Burgerszoo.nl zelfs je toegangskaartje met een mooie korting kopen. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder het vermijden van wachttijden aan de kassa, de tickets hebben een lange geldigheidsduur, je mag de ticketjes afdrukken maar dit is niet verplicht je kan ze ook gewoon tonen op je gsm dankzij de QR-code die ze bevatten. Plan je bezoekje aan de mooie zoo door alvast informatie op te zoeken bij Burgerszoo.nl.

Artis is mooier

Ervaring van Andrea, toegevoegd op 14 maart 2014

Vindt Artis veel leuker groter en meer dieren

L:euk

Ervaring van S, toegevoegd op 8 september 2013

Wij wonen in de buurt van Burgers Zoo en sluiten elk jaar een abonnement af. Leuk voor een paar uurtjes of hele dag.

» Burgers Zoo Review

Mijn ervaring plaatsen