Buy your wine ervaringen en beoordelingen

Deze webwinkel heeft een groot assortiment aan wijnen die jij gemakkelijk online kunt kopen. Lees je graag hoe anderen deze webwinkel hebben ervaren? Bekijk hun beoordelingen en lees de verschillende ervaringen die anderen hebben achtergelaten hier. Dvd’tje huren, wijntje er bij: dat lijkt ons een leuke avond.

Mijn ervaring plaatsen

Over Buy your wine

Met een assortiment van meer dan 4200 wijnen is buyyourwine.nl een van Nederlands grootste online wijnhandels. Het bedrijf is gevestigd in Soest, alwaar ook de mogelijkheid bestaat de bestelde wijn bij het 'pakhuis' af te halen. Uiteraard kun je de wijn van jouw keuze ook laten bezorgen, dat spreekt voor zich.
Het assortiment omvat flessen van prestigieuze Franse chateaus, maar ook wijnen uit opkomende wijnlanden zoals Chili, Australië en Brazilië. Zelfs landen als Japan, Libanon en Marokko zijn vertegenwoordigd in het aanbod.
Wie denkt dat de keuze ingewikkeld is, komt bedrogen uit. De website werkt met een filter waarmee je land, soort druif en het wijnhuis kunt selecteren. Ook kun je aangeven in welke prijscategorie er gezocht moet worden. De kenmerken van iedere wijn worden overzichtelijk weergegeven.
Mocht je meer willen weten over wijn, dan kun je gebruik maken van het Wijn ABC dat je op de website aantreft: dat is leuk om je kennis te vergroten! Regelmatig organiseert buyyourwine.nl wijnproeverijen met steeds wisselende thema's zodat je op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen.

netje verpakt

Ervaring van Marco, toegevoegd op 29 december 2014

veel flessen wijn besteld, goed verpakt en keurig op tijd gebracht

prima wijnwinkel

Ervaring van D, toegevoegd op 27 november 2014

Bij elke bestelling zit een kortingscode voor een volgende bestelling. Veel informatie op de site en veel kennis bij de medewerkers.

» Buy your wine Review

Mijn ervaring plaatsen