Bwin ervaringen en beoordelingen

Lees hieronder alle ervaringen en zie direct of Bwin betrouwbaar is om een gokje te wagen. Verder leest je het laatste nieuws over een Bwin bonus en hoe je jouw tegoed kan laten uitbetalen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bwin

Bij Bwin kan je terecht als je de klassieke casinospellen wilt spelen denk dan maar aan Blackjack, Roulette, slots, krasloten... Je kan kiezen uit meer dan 150 verschillende spellen! Er zijn ook leuke flashgames waarmee je geld kan mee verdienen zoals het populaire Jenga of Bejeweled.

Bwin heeft nog meer in pette dan alleen maar klassieke games. Zo kan je er ook Bino spele, maar ook Poker! Wed je liever op sportwedstrijden? Geen enkel probleem. Bwin is op elke markt thuis. Je kan zelfs live wedden en tegelijkertijd de beelden bekijken!

Als nieuwe speler is er ook een leuke actie! Zodra je een gratis account hebt aangemaakt, dan zal je eerste storting gewoon verdubbeld worden! Stort je 50 euro, dan krijg je 50 euro gratis van Bwin om in te zetten!

Zit je met vragen over een uitbetaling? Of wil je meer informatie over de games? Dan staat de helpdesk voor je klaar, en dit in het Nederlands en Engels. Je kan hun via e-mail bereiken of telefonisch.

Gratis live voetbal kijken

Ervaring van Bwin Fan, toegevoegd op 29 mei 2014

Het fijne vindt ik is dat je live voetbal kunt kijken bij Bwin. Vooral Barcelona-Real Madrid of andere topwedstrijden kijk je gewoon gratis. Je hoeft niet perse geld in te zetten om gratis te kunnen kijken, je moet alleen een account aanmaken bij Bwin

Werkt goed

Ervaring van Allyn, toegevoegd op 5 april 2014

Vroegah speelde ik altijd poker bij Bwin maar zijn veel goede spelers bij gekomen. Af en toe zet ik in op een voetbalwedstrijd zoals ajax-feyenoord, soms win je soms verlies je. Wel zeer betrouwbaar.

Premium lid

Ervaring van Andre, toegevoegd op 13 maart 2014

sinds vandaag premium bij bwin, kom maar op met die knaken

met ideal betalen

Ervaring van Ty, toegevoegd op 22 oktober 2013

mooi dat je met ideal kan betalen en direct kan beginnen met wedden. ik heb net 50 euro ingezet op feyenoord hopen dat ze winnen dan verdubbel ik bijna mijn inzet

Fijn wedden door hoge quoteringen

Ervaring van Laurens, toegevoegd op 6 september 2013

Bij bwin kan je veel meer geld verdienen per wedstrijd dan bij Unibet of Toto.

» Bwin Review

Mijn ervaring plaatsen