Bwin ervaringen en beoordelingen

Lees hieronder alle ervaringen en zie direct of Bwin betrouwbaar is om een gokje te wagen. Verder leest je het laatste nieuws over een Bwin bonus en hoe je jouw tegoed kan laten uitbetalen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bwin

Bij Bwin kan je terecht als je de klassieke casinospellen wilt spelen denk dan maar aan Blackjack, Roulette, slots, krasloten... Je kan kiezen uit meer dan 150 verschillende spellen! Er zijn ook leuke flashgames waarmee je geld kan mee verdienen zoals het populaire Jenga of Bejeweled.

Bwin heeft nog meer in pette dan alleen maar klassieke games. Zo kan je er ook Bino spele, maar ook Poker! Wed je liever op sportwedstrijden? Geen enkel probleem. Bwin is op elke markt thuis. Je kan zelfs live wedden en tegelijkertijd de beelden bekijken!

Als nieuwe speler is er ook een leuke actie! Zodra je een gratis account hebt aangemaakt, dan zal je eerste storting gewoon verdubbeld worden! Stort je 50 euro, dan krijg je 50 euro gratis van Bwin om in te zetten!

Zit je met vragen over een uitbetaling? Of wil je meer informatie over de games? Dan staat de helpdesk voor je klaar, en dit in het Nederlands en Engels. Je kan hun via e-mail bereiken of telefonisch.

» Bwin Review

Mijn ervaring plaatsen