Bythegrape ervaringen en beoordelingen

By the grape staat bekend om de duurzame wijnen met de ultieme smaaksensatie. Ervaringen van klanten die hier al eens wijn geproefd hebben zijn hier altijd welkom. Maar je kan hier natuurlijk ook gewoon lekker beoordelingen lezen als je hier zelf nog nooit besteld hebt. Laat je inspireren door de wijnkennis van andere bij hun bestelling bij by the grape.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bythegrape

Was het in het verleden nog een unicum om jouw favoriete wijn online te bestellen?
Anno 2014 is het normaal!

Je kunt dan ook soms door de bomen het bos niet meer vinden.

Uitgeroepen door Perswijn als beste wijnwinkel van 2014 heeft BytheGrape een naam hoog te houden. BytheGrape legt zich toe op de duurzame wijnbouw en dan voornamelijk van kleine wijnboeren. Uit de praktijk blijkt dat de wijnboer die op kleine schaal werkt een grote betrokkendheid heeft voor zijn product.

Bij BytheGrape komt zowel de liefhebbers van de oude als de nieuwe wereld aan zijn trekken. Qua prijs is er voor elk wat wils (rood: van 4,50-129,00). De bezorgkosten van 7,50 euro zijn wat aan de hoge kant en worden pas geschrapt bij bestelling van minimaal 12 flessen.

Woon je in de omgeving van Amsterdam, Utrecht of Velp? Hiet zitten de fysieke winkels van BytheGrape.

Het kiezen van een wijn op de site werkt simpel. Zeker een toegevoegde waarde zijn de columns, nieuws en agenda. Kortom: zeker een aanrader!

Lekker wijntje

Ervaring van Tijs, toegevoegd op 24 juli 2014

Goede site die je helpt kiezen bij een lekkere wijnsoort.

geen aanmerkingen

Ervaring van Joske, toegevoegd op 14 maart 2014

snel in huis, degelijke verpakking

» Bythegrape Review

Mijn ervaring plaatsen