C&A online ervaringen en beoordelingen

C&A is een kledingketen die ontstaan is in Nederland. Hedendaags heeft de C&A meer dan 1000 vestigingen in verschillende landen. Ze zijn er trots op om goede betaalbare kleding te mogen aanbieden. De leukste ervaringen beleef je immers in de beste kleding. Weten of anderen het hier ook mee eens zijn? Lees de beoordelingen over C&A.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over C en A

C&A is in 1841 opgericht door de twee broers Clemens en August Brenninkmeijer, vandaar ook de afkorting C&A. Het is echt een familiebedrijf en al generaties lang succesvol. C&A is van oorsprong een Nederlands bedrijf en wordt tegenwoordig in meer dan 1.575 winkels verkocht, in 21 Europese landen en zelfs buiten Europa. Bij C&A werken er wereldwijd circa 40.000 medewerkers.

Bij C&A kan iedereen terecht, of je nu opzoek bent naar herenkleding, kinderkleding of kleding voor een maatje meer. C&A heeft tien exclusieve merken die ieder een eigen doelgroep hebben, zoals Clockhouse, Yessica, Canada, Baby Club, Your Sixth Sence en Westbury. De collecties zijn niet alleen modieus maar ook zeker betaalbaar. De winkelketen heeft in het verleden ook regelmatig samengewerkt met bekende Nederlanders, zoals Jan Smit, Dyanne Beekman en couturier Frans Molenaar.

Een paar keer per jaar zijn de C&A vlaggetjesweken, dit betekend dat je met fikse kortingen kunt shoppen bij C&A. Van jong tot oud, het hele gezien kan slagen bij C&A!

» C en A Review

Mijn ervaring plaatsen