C&A online ervaringen en beoordelingen

C&A is een kledingketen die ontstaan is in Nederland. Hedendaags heeft de C&A meer dan 1000 vestigingen in verschillende landen. Ze zijn er trots op om goede betaalbare kleding te mogen aanbieden. De leukste ervaringen beleef je immers in de beste kleding. Weten of anderen het hier ook mee eens zijn? Lees de beoordelingen over C&A.

Mijn ervaring plaatsen

Over C en A

C&A is in 1841 opgericht door de twee broers Clemens en August Brenninkmeijer, vandaar ook de afkorting C&A. Het is echt een familiebedrijf en al generaties lang succesvol. C&A is van oorsprong een Nederlands bedrijf en wordt tegenwoordig in meer dan 1.575 winkels verkocht, in 21 Europese landen en zelfs buiten Europa. Bij C&A werken er wereldwijd circa 40.000 medewerkers.

Bij C&A kan iedereen terecht, of je nu opzoek bent naar herenkleding, kinderkleding of kleding voor een maatje meer. C&A heeft tien exclusieve merken die ieder een eigen doelgroep hebben, zoals Clockhouse, Yessica, Canada, Baby Club, Your Sixth Sence en Westbury. De collecties zijn niet alleen modieus maar ook zeker betaalbaar. De winkelketen heeft in het verleden ook regelmatig samengewerkt met bekende Nederlanders, zoals Jan Smit, Dyanne Beekman en couturier Frans Molenaar.

Een paar keer per jaar zijn de C&A vlaggetjesweken, dit betekend dat je met fikse kortingen kunt shoppen bij C&A. Van jong tot oud, het hele gezien kan slagen bij C&A!

kopen bij C & A

Ervaring van Barbara Altena, toegevoegd op 12 september 2015

ik koop soms iets voor mijn zoon, zomer kleding meeste, hij vind de overhemden van jullie prachtig

Top

Ervaring van Fitss, toegevoegd op 25 juni 2015

vlaggetjesweken

Ervaring van Voereman, toegevoegd op 5 september 2014

iemand enig idee wanneer de vlaggetjesweken weer starten??

Levering duurt lang bij C&A

Ervaring van m v d, toegevoegd op 17 augustus 2014

in die tijd had ik al 5 keer heen en weer kunnen fietsen naar de CenA winkel

Alle maten weg

Ervaring van Sabrina, toegevoegd op 10 augustus 2013

Elke keer als ik iets leuk zie is mijn maat al weg

» C en A Review

Mijn ervaring plaatsen