Calumet Photographic ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Calumet Photographic en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Calumet Photo

Calumet is een bedrijf wat al 70 jaar diensten levert aan professionele als amateurfotograven. Calumet heeft twee vestigingen in Nederland: eentje in Rotterdam en eentje in Amsterdam. Bij Calumet krijg je professioneel en kundig advies, mag je alles testen wat je eventueel wilt kopen, krijg je een beginnerscursus bij het kopen van een nieuwe camera en kun je altijd bellen wanneer je vragen hebt. Klinkt goed hé? Maar wat nou als je niet in Rotterdam of Amsterdam woont, maar je wilt toch gebruik maken van de service van Calumet? Dat kan gelukkig via de webshop van Calumet Photographic.

Op de website van Calumet kan je kiezen uit verschillende categorieën: camera's en objectieven, accessoires, studio en licht, video, beeld en bewerking en als laatste films en doka. Binnen deze categorieën vind je alles wat je maar nodig kan hebben als professionele- of hobbyfotograaf.

Calumet heeft een prima klantenservice en staat garant voor goede hulp en het maken van een goede beslissing bij het maken van de keuze voor een nieuwe camera of apparatuur.

Ervaring van Wiert, toegevoegd op 9 februari 2016

Laagste prijs die ik kon vinden via internet, en na 2 dagen bezorgd in goed verpakte doos.

Ervaring van D, toegevoegd op 3 februari 2016

Fotopapier na 1,5 dag al in huis supersnel.

Ervaring van Marcel G, toegevoegd op 3 juli 2015

Goed geholpen door medewerker met verstand van zaken, ga vaker bij jullie kopen

» Calumet Photographic review

Mijn ervaring plaatsen