Cameranu.nl ervaringen en beoordelingen

Camera’s en camera accessoires vind je bij cameranu.nl. De ervaringen en beoordelingen van anderen liegen er niet om: bij deze winkel vind je de beste camera’s en camera accessoires. Bekijk wat de rest van Nederland vind op onze website. Heb jij hier gewinkeld? Dan kun je ook zelf een ervaring achter laten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Cameranu

cameranu.nl is een grote online aanbieder van cameramateriaal en diverse accessoires.

Alle artikelen worden verkocht aan een zeer lage prijs. Het assortiment van CameraNU is zeer uitgebreid en divers. Je vindt er ondere compact camera's, printers, cameratassen, cameralenzen, smartphones... Er worden, ook veel grote merken verkocht zoals Sony, Nikon, Canon, Panasonic, Olympus, Pentax... Maar CameraNU is ook een officiële dealer van Apple producten.


CameraNU is ook gecertificeerd door het Thuiswinkel Keurmerk. Je kan er dus zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare en zeer professionele winkel, want ze voldoen aan de strenge eisen en voorwaarden van het Keurmerk.

Bij elke bestelling van meer dan 100 euro, heb je recht op gratis bezorging! Is je aankoopbedrag lager? Dan betaal je slechts 4,95 euro verzendkosten. Binnen enkele werkdagen mag jij het pakketje in ontvangst nemen bij jou thuis. Als je wilt kan je jouw bestelling ook kosteloos gaan afhalen in hun winkel.

Als je problemen ondervindt kan je altijd de klantendienst van CameraNu contacteren. Dit kan je doen door hun telefonisch te benaderen of door een e-mail te sturen.

» Cameranu Review

Mijn ervaring plaatsen

Cameranu.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews