Canada Plus ervaringen en beoordelingen

Rondreis boeken door Canada? Canadaplus.nl regelt autovakanties en groepsreizen door heel Canada. De beste ervaringen en herinneringen maken we immers wanneer we op vakantie zijn. De beoordelingen van Canadaplus.nl kun je tevens hier lezen. Zo maken we samen het internet wat veiliger. Waar wacht je nog op?


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over CanadaPlus

Canadaplus.nl is een online reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen door Canada. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International uit Midsland. De aangeboden reizen worden zorgvuldig samengesteld door een team dat de plaatselijke situatie in Canada goed kent en een gedegen kennis van de reiswereld heeft. Dat is een prettig gevoel. Dit reisbureau voelt zich verbonden met duurzaam toerisme vanuit de gedachte dat toerisme het milieu, de natuur en de cultuur niet mag schaden.
Het reisaanbod is verdeeld in auto-, camper- en groepsrondreizen. Bovendien bevat de website van canadaplus.nl een afdeling met uitgebreide informatie over het land zelf. Daar kun je onder meer lezen met welk klimaat en tijdsverschil je rekening moet houden.
Het navigeren door de website werkt eenvoudig. Als je bijvoorbeeld interesse hebt in een autorondreis dan klik je de betreffende button aan waarna je een overzicht krijgt van alle beschikbare reizen. Per reis staan de reisduur en de pakketprijs aangegeven. Uiteraard staat ook omschreven welke bezienswaardigheden er tijdens het programma worden aangedaan.
Canadaplus.nl is aangesloten bij zowel de ANVR als de SGR.

» Canada Plus Review

Mijn ervaring plaatsen

Canada Plus ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews