Canal Digitaal ervaringen en beoordelingen

Canaldigitaal.nl is de website waar je terecht kan voor internet, bellen en televisie kijken in één. Ontdek hoe je voordelig HD tv bij jouw in huis kan krijgen via deze provider. Je kan direct kijken wat jouw maandkosten worden en wat jouw ervaringen en beoordelingen zijn.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over canaldigitaal.nl

Canal Digitaal heeft ervoor gekozen vooral erg duidelijk te willen zijn richting te klant. Ze hadden namelijk ook kunnen kiezen voor een iets spectaculairdere website. Dit is echter niet gedaan. Waarschijnlijk ook best verstandig, omdat het product dan Canal Digitaal aanbiedt voor meer mensen toch vrij complex is.

Informatie
Er is op de site dan ook voornamelijk aandacht besteed aan het informeren van de klant. Bij het doorklikken naar een bepaald product, vindt je meteen de nodige informatie voor de klant uitgerold. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om als klant extra informatie in te winnen. Canal Digitaal probeert hiermee de meest voorkomende vragen van klanten te tackelen en zo veel mogelijk alles duidelijk te krijgen.

Specificaties
Bij de producten is altijd een lijst aan specificaties te vinden. Ook de prijzen en de mogelijkheid tot bestellen staan duidelijk vermeld op de site. Dit zorgt er in totaal voor dat Canal Digitaal simpelweg een erg duidelijk website is. Die de klant zeer veel informatie aanbiedt.

» Canal Digitaal Review

Mijn ervaring plaatsen