Canvasfotos.nl ervaringen en beoordelingen

Een foto op canvas is een dierbare herinnering waar je nog jaren van kan genieten. Het is heerlijk om de mooiste foto’s uit te zoeken en deze op canvas te laten drukken. Canvasfoto’s beoefent deze ambacht en drukt jouw foto op een prachtig doeken om er nog jaren van te genieten. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier hun foto lieten drukken lees je gewoon online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Canvasfotos.nl

Bij canvasfotos.nl kun je je allermooiste foto's laten afdrukken op canvas.

Canvasfoto garandeert 100 % kleurechtheid, vernist je foto gratis, gebruikt echt canvas en geen goedkoop linnen, spant trommelstrak en maakt gebruik van een duurzame houten spielijst.

Op de homepagina van canvasfoto.nl zie je een aantal voordelen van deze webshop overzichtelijk onder elkaar opgesteld. De foto's worden bijvoorbeeld gratis thuisbezorgd.

Je kunt op deze pagina kiezen uit de kopjes : bestellen, formaten en prijzen of informatie.
Als je verder gaat bij bestellen kun je een foto downloaden.
Onder formaten en prijzen zie je een lijst met de mogelijke afmetingen van je foto en de daar bij behorende prijzen.

Je kunt bij het laten afdrukken van je foto ook nog kiezen uit een aantal effecten, zoals zwart wit of sepia, je foto als tekening of schilderij, enz.

Bij informatie lees je een aantal veelgestelde vragen met antwoorden.

Onderaan de pagina vind je een handige prijscalculator. Als je daar het aantal foto's, de afmetingen, het spieraam en eventuele effecten invoert wordt de prijs voor je berekend.

canvas foto

Ervaring van Patty en Linda, toegevoegd op 21 juli 2014

Als verrassing voor mijn moeder een foto van mijn broer en ik laten afdrukken bij canvasfotos.nl ze was erg blij met het resultaat. De canvas foto hangt boven de schouw midden in de woonkamer

vraag

Ervaring van Vrouwke, toegevoegd op 13 januari 2014

Ik kan mijn foto niet uploaden, kan iemand mij helpen, ben zelf a-technisch.

» Canvasfotos.nl Review

Mijn ervaring plaatsen