Canvaswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Canvaswinkel.nl en lees of deze webwinkel veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Canvaswinkel.nl

Bij Canvaswinkel.nl vind je een groot assortiment aan foto’s van topfotografen voor op een canvas doek. Ook kan je hier je eigen foto’s uploaden om deze op onder andere canvas te laten bedrukken.

Canvaswinkel.nl biedt verschillende producten aan voor decoratie die de aandacht zullen trekken. Naast het bekende canvas kan je ook kiezen om je foto af te laten drukken op plexiglas, dibond, een tuinposter of zelfklevend canvaslook. Cansvaswinkel.nl garandeert langdurig kleurbehoud en geeft aan dat verkleuring door zon onmogelijk is.

Deze producten kan je op de centimeter nauwkeurig bestellen in verschillende maten, afhankelijk van het materiaal. Wanneer je de gewenste afmetingen invult op de website, maakt Canvaswinkel direct een berekening voor de prijs. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De producten van Canvaswinkel.nl zijn niet alleen leuke decoratie voor je eigen huis en tuin, maar zijn ook geschikt als uniek cadeau idee. De webshop verkoopt tevens een cadeaubon, waar u de geschenkwaarde zelf van kunt invullen.

» Canvaswinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Canvaswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews