Capshopper ervaringen en beoordelingen

Petjes en hoeden voor iedere gelegenheid: daarvoor kun je een bezoekje brengen aan capshopper.com. Loop er altijd leuk bij met deze fashion items. Bovendien beschermen ze je tegen de zon! Nooit meer slechte ervaringen met verbrande hoofdhuid bijvoorbeeld. De beoordelingen over capshopper.com kun je trouwens hier bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Capshopper

Het dragen van een hoofddeksel het laatste decennium voorbehouden aan tieners met hun fel gekleurde baseballpetjes, De laatste tijd echter zie je ook steeds meer andere hoofddeksels het straatbeeld verrijken. Ook koningin Maxima lijkt in de voetsporen van haar schoonmoeder te treden. Beatrix is altijd een fanatieke promoter van de hoed geweest!

Wanneer je besluit om eens wat op jouw hoofd te gaan zetten kun je zeker niet om www.capshopper.com heen. Het assortiment is werkelijk te groot om hier even door te nemen.

Baseballcaps, vissershoedjes, baretten, helmen en sombrero's. En dan kan ik nog wel even doorgaan. En jawel: zelfs koninginne hoeden! Niet met de hand en op maat gemaakt zoals dat voor Beatrix en Maxima gebeurt, maar toch heel smaakvol.

Het is jammer dat er op de site ook nog andere artikelen worden verkocht zoals: kleding accessoires, cadeau's en gadgets, en oranje fanartikelen. Hoedenmaker hou je bij je leest!

De uitstraling van de site komt wat goedkoop over. Opbouwende kritiek over een verder zeer vermakelijke webshop.

goedkope shop

Ervaring van Etedia, toegevoegd op 28 maart 2013

veel petjes en lage prijzen

» Capshopper Review

Mijn ervaring plaatsen