CarDelMar ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal ervaringen over Cardelmar en kijk of dit bedrijf betrouwbaar is. Alle beoordelingen over Cardelmar zijn geschreven door mensen die een auto hebben gehuurd. Op deze pagina vind je vragen, suggesties en tips over het huren van een auto bij Cardelmar.

Mijn ervaring plaatsen

Over CarDelMar

CarDelMar is een online zoekmachine voor huurauto's, ideaal om bijvoorbeeld voor de vakantie een auto te huren. CarDelMar werkt wereldwijd in zeventig landen met achtduizend kantoren.
CarDelMar is in 2005 opgericht, met als doel de klanten de best mogelijke service te bieden bij het huren van een auto. CarDelMar wil een complete dienstverlening bieden, er van begin tot eind voor de klant zijn.
Een huurauto moet natuurlijk ook verzekerd zijn, daarom biedt CarDelMar ook verschillende servicepakketten met diverse verzekeringsvormen. Een huurauto via CarDelMar kan kosteloos geannuleerd worden.
Maar CarDelMar doet meer voor klanten: op de site zijn diverse tips te vinden voor het huren van een auto. Aan de hand van een aantal vragen kan de klant bepalen welke huurauto geschikt is. Ook is er een checklist te vinden voor het huren van een auto.
CarDelMar controleert de samenwerkende autoverhuurders regelmatig op onder andere veiligheid van de auto's, beschikbaarheid van extra's en betrouwbaarheid.

Gewoon goed!

Ervaring van M. Hagenstein, toegevoegd op 20 juli 2019

Zojuist voor de vijfde keer geboekt met CarDelMar voor een auto nu in Valencia Spanje. Eerdere boekingen van de afgelopen twee jaar in Praag, Krakau, Lissabon en Milaan waren door CarDelMar prima geregeld en naar mijn idee ook goed verzekerd en het vriendelijkst geprijsd. Ik neem wel altijd de meest uitgebreide verzekering, zodat ik niet hoeft te onderhandelen aan de balie van de betreffende autoverhuurbedrijven. Soms proberen ze nog wel wat verzekeringen aan te smeren, maar ik heb altijd mijn papieren (ook in het Engels) van CarDelMar met daarop de beschreven verzekeringen.

Goed geregeld

Ervaring van Simon, toegevoegd op 20 juni 2018

In juni 2018 via Cardelmar een auto gehuurd van Enterprise Alamo op Kos. Ik heb niet gekeken voor de goedkoopste aanbieder maar ben gegaan voor de autoverhuurder met de beste reviews. Alles ging uitstekend en na de huur geen gezeur over krasjes etc. Wij hebben de auto zelf opgehaald bij hun kantoor net buiten Kos stad, maar ik weet niet of je via hun direct al een auto op de luchthaven kan huren. Als ik weer naar Kos zou gaan zal ik zeker weer bij Enterprise een auto huren.

opgelicht ... 2 x auto laten betalen...

Ervaring van leon vd spank, toegevoegd op 14 juli 2017

hallo ik heb in Nederland een auto gehuurd voor op Ibiza en al betaald (175 euro) Aangekomen op ibiza geef ik de papieren die ik heb gekregen van car del mar en de dame van Goldcar zegt dat dit geen papieren zijn waar ze wat aan heeft... en begint met typen en gebruikt mijn boekings nummer van de betaalde auto (dit wist ik pas achteraf) en na 5 min vraagt ze mijn creditcard en ik moest pinnen ... 326 euro ... ik had op dat moment geen keuze want ik had al betaald maar nu weet ik dat ze gewoon een nieuwe boeking gemaakt heeft en de eerste 175 gewoon niet heeft meegeteld . ik heb nu ik terug ben Car del mar en goldcar beide aan geschreven en ze blijven elkaar de schuld geven .. ik voel me zwaar te pakken genomen .... dus voor mij zeker geen Car del mar of Goldar meer....!!!!

moesten opeens borg betalen

Ervaring van C. en V., toegevoegd op 11 april 2014

Toen we aankwamen moesten we opeens een borg betalen van 100 euro. Dit stond niet op de site van Cardelmar. Na inlevering van de auto hebben we de borg wel teruggekregen.

vraag

Ervaring van Joep van D., toegevoegd op 26 december 2013

Weet iemand of je bij Cardelmar ook een auto kunt huren zonder creditcard?

Top

Ervaring van Faizel, toegevoegd op 22 augustus 2013

Gehuurd via cardelmar, wij gaan elk jaar naar ibiza en elk jaar huren wij een cabrio

» CarDelMar Review

Mijn ervaring plaatsen