CarDelMar ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal ervaringen over Cardelmar en kijk of dit bedrijf betrouwbaar is. Alle beoordelingen over Cardelmar zijn geschreven door mensen die een auto hebben gehuurd. Op deze pagina vind je vragen, suggesties en tips over het huren van een auto bij Cardelmar.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over CarDelMar

CarDelMar is een online zoekmachine voor huurauto's, ideaal om bijvoorbeeld voor de vakantie een auto te huren. CarDelMar werkt wereldwijd in zeventig landen met achtduizend kantoren.
CarDelMar is in 2005 opgericht, met als doel de klanten de best mogelijke service te bieden bij het huren van een auto. CarDelMar wil een complete dienstverlening bieden, er van begin tot eind voor de klant zijn.
Een huurauto moet natuurlijk ook verzekerd zijn, daarom biedt CarDelMar ook verschillende servicepakketten met diverse verzekeringsvormen. Een huurauto via CarDelMar kan kosteloos geannuleerd worden.
Maar CarDelMar doet meer voor klanten: op de site zijn diverse tips te vinden voor het huren van een auto. Aan de hand van een aantal vragen kan de klant bepalen welke huurauto geschikt is. Ook is er een checklist te vinden voor het huren van een auto.
CarDelMar controleert de samenwerkende autoverhuurders regelmatig op onder andere veiligheid van de auto's, beschikbaarheid van extra's en betrouwbaarheid.

» CarDelMar Review

Mijn ervaring plaatsen