Cartoonpartner ervaringen en beoordelingen

Bij deze webwinkel kun je artikelen, speelgoed en knuffels vinden van een hoop bekende cartoons. Deze kun je bijvoorbeeld weggeven als cadeautje of je kunt shoppen voor je kind. Met wat voor doel voor ogen je ook shopt: grote kans dat je hier slaagt. De ervaringen bekijken van de rest van Nederland voordat je shopt? Lees ze samen met beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Cartoonpartner

cartoonpartner.com is een online webshop waar je kleding, speelgoed en accessoires kan kopen van bekende cartoonhelden.

Dankzij Cartoon Partner kan je kiezen uit een uitgebreid aanbod van verschillende merken. De website is onderverdeeld in Disney, Looney Tunes, Sesamstraat, Studio 100, Nickelodeon... Je kan er leuke dingen kopen voor je kinderen zoals bijvoorbeeld fleecedekens, theesetjes, kleding, badspullen, wekkers, schoolspullen, gadgets,...

Regelmatig zijn er ook leuke acties op de site. Zo kan je dan genieten van mooie kortingen of aanbiedingen. Schrijf je ook in op de nieuwsbrief zo blijf je altijd op de hoogte van exclusieve promoties.

Elke bestelling met een waarde van meer dan 199,00 wordt gratis verzonden. Indien je aankoopbedrag lager is dan betaal je slechts 3,95 euro verzendkosten. Zodra je bestelling betaald is wordt het pakketje binnen de 24u verzendklaar gemaakt. Binnen enkele werkdagen kan je het pakketje dan ook in ontvangst nemen.

Als je vragen hebt over bepaalde artikelen of je zou graag een groepsaankoop organiseren, dan contacteer je best de klantenservice van Cartoon Partner. Zij zullen je zo snel mogelijk helpen. Je kan hun contacteren via e-mail of telefonisch.

Leuke cadeaus

Ervaring van Lo, toegevoegd op 3 augustus 2014

Vraag aan de ouders wat hun favoriete tekenfilm figuur is en je kan bij deze winkel een geschikt cadeau vinden. Er wordt gezegd dat de levering binnen 24 uur is maar mijn ervaring leert dat het vaak 2 of 3 dagen duurt.

» Cartoonpartner Review

Mijn ervaring plaatsen