Case2go ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Case2go en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Case2go

Op de website case2go.nl kan je terecht voor veel accessoires voor je smartphone, tablet, e-reader en laptop. Voor vrijwel elk merk van smartphone of tablet zijn hoesjes beschikbaar. Zo niet, kan je altijd nog kiezen voor het universele assortiment aan hoesjes. Naast telefoonhoesjes, verkoopt case2go.nl ook veel andere accessoires die handig kunnen zijn voor jouw apparaat. Denk aan auto USB Laders, bluetooth accessoires, connection kits, micro SD kaartjes, hoofdtelefoons, verschillende kabels, USB laders, schoonmaakproducten, screenprotectors en nog veel meer.

Het assortiment van Case2go groeit nog constant, dat komt doordat Case2go voor zoveel mogelijk tablets de juiste accessoires aan wil bieden. De producten zijn ook allemaal uit voorraad leverbaar. Case2go is gevestigd in Burgum.

Case2go heeft het webshop keurmerk, dat houdt in dat het een eerlijke en veilige webshop is waar je kan rekenen op een goede service. Wanneer je wat besteld hebt kan je het pakket volgen waardoor je weet wanneer het afgeleverd wordt, het product kan binnen 30 dagen worden geruild of geretourneerd.

snelle levering

Ervaring van Corrie Blok, toegevoegd op 27 augustus 2016

Mooie site, eenvoudige manier van bestellen. Tablethoes was binnen 3 werkdagen geleverd. Super.

Ervaring van Mart, toegevoegd op 1 juli 2015

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, fijne winkel.

Ervaring van Sofia, toegevoegd op 7 maart 2015

Super snelle reactie na mijn vraag, gelijk daarna besteld, 2 dagen later in huis inclusief weekend.

» Case2go Review

Mijn ervaring plaatsen