Castle Telecom ervaringen en beoordelingen

Diverse ervaringen en beoordelingen over het bedrijf achter Castle telecom. Wil je een telefoon bestellen, lees dan alle ervaringen, en bekijk of Castle telecom een betrouwbaar bedrijf is. Zelf een beoordeling achterlaten is natuurlijk ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Castle Telecom

De website castle.nl is een overzichtelijke en makkelijke site voor het aankopen van allerlei elektronica. U kunt deze producten afzonderlijk aanschaffen of gebruik maken van de aparte service die castle.nl aan zijn potentiële klanten aanbiedt. Zo leert de website dat men hier bijvoorbeeld een televisietoestel aanbiedt met een gratis gsm erbij en dit voor een maandelijks berekend bedrag. Een ietwat vreemde formule, maar één die sowieso voordeliger zal uitkomen dan wanneer u de producten allemaal apart zou aanschaffen bij een bekend elektronicaverdeler. De volgende soorten toestellen worden door castle.nl aangeboden in deze promotieformule: Televisies, laptops, computers, camera's, spelcomputers( bijvoorbeeld de Playstation 4) en tablets. De sceptici mogen ook gerust zijn, de recensies op het internet leren ons dat castle.nl een betrouwbare website is die garant staat voor een correcte en vriendelijke service.
Ten slotte moet nog worden opgemerkt dat deze site ook een aanbieder is van games en dit aan zeer gunstige prijzen.

Goedkoop

Ervaring van Robert Saint Madri, toegevoegd op 10 oktober 2014

de nieuwe iphone 6 gekocht bij Castle, nergens voordeliger, nu nog wachten tot ik hem krijg

Playstation 4 is binnen

Ervaring van Marieke, toegevoegd op 18 augustus 2014

Castle, mijn zoon is superblij met de gratis Playstation 4

Flut laptop

Ervaring van Farid, toegevoegd op 1 mei 2014

Die zogenaamde gratis laptop die ik erbij heb gekregen werkt voor geen meter. Altijd met Apple gewerkt maar dit ding is traag en instabiel

» Castle Telecom Review

Mijn ervaring plaatsen