Cecil.nl ervaringen en beoordelingen

Cecil.nl is een online shop in damesmode waar je terecht kan voor de laatste mode voor dames. Van t-shirts tot denim en jurken je kan hier alles vinden voor de moderne vrouw. Ervaringen van vrouwen die hier graag shoppen vind je hier online. Alle beoordelingen over Cecil.nl zijn uiteraard eerlijk geschreven door echte klanten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Cecil

Bij Cecil.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan actuele damesmode. Ook verkopen ze allerlei accessoires.
Maandelijks vind je hier een nieuwe collectie.
Op de homepagina van de website kun je een keuze maken uit "women", "new", "outfits" en "Best of Basics". Ook is hier een link naar de pagina met sale artikelen.
Klik je op het kopje "women", dan krijg je een verder onderverdeling in "accessoires", "tops", "broeken", "rokken", enz. Wanneer je hier kiest voor broeken dan kun je een selectie maken uit de verschillende soorten broeken, je kunt maat, kleur en motief aangeven en je ziet afbeeldingen van de broeken. Bij de afbeeldingen van de broeken vind je ook direct de prijs. Wanneer je een broek aanklikt zie je nog meer afbeeldingen van deze broek, je leest nog meer informatie, je kunt advies krijgen over maten en pasvorm en je kunt het artikel desgewenst in je winkelwagen doen.
De artikelen die je bestelt worden gratis bij je thuisbezorgd en je mag ze, als je wilt, ook weer zonder kosten retourneren.

» Cecil Review

Mijn ervaring plaatsen

Cecil.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews