Centraal Beheer ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Centraal Beheer en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Centraal Beheer

De autoverzekering is een veel afgesloten verzekering in Nederland. 645.000 mensen hebben voor de autoverzekering bij Centraal Beheer Achmea gekozen. Bij Centraal Beheer Achmea kunt u zelf bepalen waar u zich precies voor verzekert. u stelt zelf (op maat) uw verzekeringspakket samen. Ook bepaalt u zelf hoe hoog uw eigen risico is en heeft u 14 dagen bedenktijd. De service en schadeafhandeling van Centraal Beheer Achmea is door klanten gewaardeerd met een 8,6.

Een van de regelingen die Centraal Beheer Achmea hanteert is de aanschafwaarderegeling. Als uw auto gestolen of total loss is binnen 3 jaar nadat u de auto gekocht heeft, krijgt u bij een WA Plus Autoverzekering of een All Risk Autoverzekering, de aanschafwaarde van de auto vergoed. Het kan echter ook voorkomen dat schade niet vergoed wordt. Dit geldt bijvoorbeeld bij bestuurders zonder een geldig rijbewijs, of bestuurders die onder invloed achter het stuur hebben gezeten. Droeg u geen gordel tijdens een ongeluk? Dan wordt er 25% minder schade vergoed.

Ervaring van D, toegevoegd op 13 augustus 2016

Jarenlang teveel betaald via mijn tussenpersoon, nu via internet andere verzekering scheelt mij 100 euro per jaar.

Ervaring van Moniek, toegevoegd op 4 januari 2016

Ik kwam er niet uit, vraag gesteld daarna werd ik teruggebeld en werd mij alles duidelijk uitgelegd, heel geduldig en vriendelijk de mevrouw.

» Centraal Beheer review

Mijn ervaring plaatsen