Centralpoint.nl ervaringen en beoordelingen

Centralpoint staat bekend als de specialist op het gebied van computers en elektronica apparatuur. Het bedrijf heeft voldoende ervaring om iedereen online te adviseren over de aankoop van een mooie computer of elektronica apparatuur. Beoordelingen over het bedrijf lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Nederland. De keuze is groot en de prijzen scherp. Naast de webwinkel heeft dit bedrijf ook een afdeling die adviseert over zakelijke ICT-oplossingen. Het bedrijf bestaat sinds 2001 en is gevestigd in Amstelveen. Uiteraard levert men alle grote merken zoals Apple, Dell, Cisco, Samsung en HP.
Het leveringsprogramma is groot. Hier koop je werkelijk alle producten die denkbaar zijn binnen een zakelijke ICT-omgeving. Je kunt hier terecht voor mobiele telefoons, tablets, laptops, storage- en serveroplossingen. Ook zijn alle gangbare accessoires zoals bekabeling en printercartridges leverbaar. In totaal staan er meer dan 1 miljoen artikelen in de catalogus.
Bij een dergelijk groot artikelenbestand is een goede navigatie door de site onontbeerlijk. Centralpoint.nl heeft dat goed voor elkaar. De productgroepen staan duidelijk bovenaan op de homepage. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een monitor dan krijg je direct een overzicht van de subgroepen. Per subgroep worden de meest populaire artikelen getoond. Bovendien beschikt iedere subgroep over een filter om snel naar de monitor van jouw keuze te kunnen navigeren.

Retour niet mogelijk als zakelijke klant

Ervaring van Els Swart, toegevoegd op 29 juli 2016

Ik ben zelf zzp, en bestelde een statiefhoes. Bij uitpakken vond ik hem te groot. En wilde hem terugsturen. Was eerst niet mogelijk, doordat ik hem zakelijk had besteld. Na een mailwisseling wel, maar dat ging mij 20 euro kosten, omdat hij uitgepakt was en hem niet meer konden verkopen (was het antwoord) Op een bedrag van 80 euro. Heel vervelend, dat je als koper benadeeld wordt. Advies: koop geen producten als zakelijke klant. Je kan moeilijk retourneren en het kost je geld.

Markeerstiften besteld / de verkeerde gekregen

Ervaring van Romeo, toegevoegd op 3 februari 2016

Ik heb onlangs markeerstiften bestelt bij dit bedrijf met de intentie om mezelf van allemaal verschillende kleuren te voorzien. Stond ook duidelijk op het product dat ik bestelde dat het om verschillende kleuren ging. Uiteindelijk krijg ik thuis 4x geel 2x groen 2x blauw en 2x roze. Het ging toch echt om 9 verschillende kleuren! Lijkt me dan vrij duidelijk dat ik dan niet sta te wachten om de kleuren te onvangen die overall verkrijgbaar zijn... Uiteindelijk heb ik ervoor besloten om er verder niks mee te doen aangezien ik ervoor moet betalen om de stiften terug te sturen, ze geen moeite namen om zich te verontschuldigen en geen duidelijk alternatief bieden. De 2e ster krijgen ze enkel omdat het vrij snel geleverd was en ondanks dat ze niet veel van klantenservice lijken te snappen ze wel vriendelijk waren.

Slechte administratie afwikkeling betaling

Ervaring van Marcel Kool, toegevoegd op 14 maart 2015

Spullen keurig op tijd bezorgd. Bestelling direct betaald maar kennelijk is de administratie niet op orde. Krijg aanmaningen via de mail en per post Erg vervelend. Ondanks bevestig st er betaald is blijven de aanmaningen komen. Wat mij betreft geen reden in de toekomst nog wat te bestellen.

Nieuwe monitor

Ervaring van Ruud Martina, toegevoegd op 17 mei 2014

Voor mijn thuiskantoor een nieuwe monitor besteld, Volgende dag al in ontvangst kunnen nemen. Geen op of aanmerkingen verder

Op de hoogte gehouden

Ervaring van Lars, toegevoegd op 17 maart 2014

Je wordt via diverse mailtjes op de hoogte gehouden hoe het er voor staat met je bestelling. Fijne webshop

» Centralpoint.nl Review

Mijn ervaring plaatsen