Chaletsplus ervaringen en beoordelingen

Chaletje huren voor een mooie vakantie in Oostenrijk? Bij chaletsplus.com kun jij de beste wintervakanties boeken. De ervaringen van andere mensen die geboekt hebben bij chaletsplus.com voor jou kun je op onze website bekijken. Tevens vind je hier de beoordelingen die mensen achter hebben gelaten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Chaletsplus

ChaletsPlus is gespecialiseerd is in het verhuren van chalets en appartementen in Oostenrijk. ChaletsPlus richt zich op een aantal specifieke regio’s. Men is er al meer dan 20 jaar actief en daardoor kunnen ze een zeer goed persoonlijk advies geven. De website chaletsplus.com voorziet in de behoefte wanneer u meer wilt weten over huurmogelijkheden van chalets en appartementen.

Uniek aanbod
Op de website van chaletsplus.com kunt u zien waar u, indien gewenst, een persoonlijk advies kunt krijgen. Persoonlijk advies is mogelijk door middel van een telefonisch gesprek of chatten. Het aanbod van woningen is uniek. Er wordt gewerkt met lokale medewerkers. Zij beheren de woningen voor de eigenaren. U wordt als gast ondersteunt tijdens uw vakantie. Alle chalets die door ChaletsPlus worden verhuurd zijn goedgekeurd. Er wordt een intensief contact onderhouden met de eigenaren die de chalets verhuren.

Huren
Wanneer u online wilt boeken is dat vrij eenvoudig. U klikt bij de betreffende woning in het kalenderoverzicht om te kijken of hij op de datum, die u wilt boeken, nog beschikbaar is. U selecteert dan de gewenste verblijfsduur en klikt op “boek nu”. Door vervolgens de stappen te doorlopen kunt u zeer eenvoudig uw boeking verwerken. Betalen kan ook zeer eenvoudig met behulp van diverse betaalmogelijkheden.

Oostenrijk

Ervaring van Steef, toegevoegd op 17 december 2013

Met 2 gezinnen een mooie woning geboekt bij Chaletsplus. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Net na of voor het hoogseizoen boeken scheelt een hoop geld.

wandelvakantie

Ervaring van Wouter en rest, toegevoegd op 24 juli 2013

Via een kennis gehoord over Chaletsplus. Wij gaan elk jaar met een leuk clubje wandelen in Oostenrijk, normaal boeken we een hotel maar dit jaar voor het eerst een vakantiewoning. Prima bevallen en vooral de vrijheid.

» Chaletsplus Review

Mijn ervaring plaatsen