Champagne-specialist ervaringen en beoordelingen

Bij champagne-specialist kun je champagne online bestellen en laten bezorgen. Deze webwinkel levert ook behoorlijk snel, dus je kunt binnen een paar dagen al een goede fles champagne in huis hebben. Hoef je de deur niet meer uit. De beoordelingen bekijken voordat je shopt? De ervaringen en beoordelingen van anderen vind je hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Champagne-Specialist

Wat is champagne? Champagne is een mousserende wijn gemaakt via de 'methode traditionelle'.
Champagne mag pas zo heten als het volgens deze methode gemaakt is en bovendien in de streek Champagne gemaakt is. Het gaat te ver om de methode hier uit te leggen, maar de essentie is dat er een tweede gisting op de fles plaats vindt.

Iets te vieren of ben je gewoon liefhebber? Er is nu een site waar je aan je trekken kan komen: www.champagne-specialist.nl . Dit is zeker een aanwinst, want op de reguliere wijn websites, vind je deze edele drank maar mondjes maat.

Er is genoeg keuze.Net niet teveel om door de bomen het bos niet meer te zien. Of moet je zeggen door de bubbels de champagne niet meer? Wat wil je uitgeven voor een flesje? Dat kun je op deze site vrij makkelijk selecteren. Voor iedere beurs is er een lekker flesje te vinden.

De site navigeert makkelijk en de foto's zijn helder. Een aanrader!

kleine flesjes moet

Ervaring van Frederique van Elst, toegevoegd op 11 december 2014

Fijne winkel met kleine flesjes Moet, mijn favoriet

» Champagne-Specialist.nl Review

Mijn ervaring plaatsen