Cheap-parking ervaringen en beoordelingen

Goedkoop en lang parkeren kun je regelen met cheap-parking.nl. Deze webwinkel bied een veilige en afgesloten parkeerplaats waar jij je auto goedkoop kunt achter laten. Zo heb je in ieder geval geen slechte ervaringen zoals een gestolen auto. Recente beoordelingen bekijken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Mijn ervaring plaatsen

Over Cheap-parking

Wanneer ik op vakantie ga heb ik nooit zin in gedoe met treinen en ander openbaar vervoer. Cheap-parking.nl is dan ideaal! Je reserveert online een parkeerplekje, brengt je auto naar het beveiligde parkeerterrein, geeft je sleutel af en ze brengen je direct naar Schiphol. Het bedrijf is maar drie minuten verwijderd van het vliegveld dus te laat komen is er niet bij!

Mocht je nou geen zin hebben in de shuttlebus, dan kan je altijd kiezen voor de valet optie. Je rijdt je auto naar de desbetreffende vertrekhal en iemand van het bedrijf staat voor je klaar om de auto op te pikken.

Naast dat het gewoon een ontzettend handige service is, is het ook niet duur. En mocht je nou een vieze auto hebben kan je ook kiezen voor de extra schoonmaakservice. De auto uitzuigen, een wasbeurt geven of een complete poetsbeurt, het kan allemaal. Zo ga je niet alleen relaxed op vakantie maar kom je ook relaxed terug, zonder stress over je vervoer terug.

Een topservice van Cheap-parking.nl!

Top Service!

Ervaring van Joep Meloen, toegevoegd op 26 juli 2018

Zeer vriendelijk, binnen 5 minuten op schiphol, bij terugkomst binnen 10 minuten weer opgehaald. bij mijn volgende reis boek ik weer bij Cheap Parking!

prima

Ervaring van van Lierse, toegevoegd op 16 november 2014

Om 3 uur snachts stond er een busje klaar om ons naar de vertrekhallen te brengen.

lang parkeren

Ervaring van Marc g, toegevoegd op 1 februari 2014

er was geen plek meer bij smart-parking dus ben ik verder gaan zoeken en terecht gekomen bij cheap-parking. Het busje bracht ons snel bij Schiphol waar de vakantie kon beginnen. Alles zag er professioneel uit.

» Cheap-parking Review

Mijn ervaring plaatsen