Cheapcars ervaringen en beoordelingen

Altijd een overzicht van de laatste ervaringen van mensen over Cheapcars autohuur. Heb je zelf een ervaring die je wilt delen dan kan dat op deze pagina. Door de ervaringen te lezen kan je Cheapcars vergelijken met andere aanbieders van autohuur.

Mijn ervaring plaatsen

Over CheapCars

Onderdeel van de bekende aanbieder van vliegtickets Cheaptickets. Het is een betrouwbaar bedrijf waar je voordelig terecht kunt als je een auto wilt huren. Je kan kiezen uit meer dan 30.000 verschillende locaties wereldwijd. Er wordt samengewerkt met 800 verschillende autoverhuurbedrijven. Er zijn verschillende voertuigen te boeken, van kleine tot grote wagens. Voor het huren van een auto dien je in het bezit te zijn van een creditcard en je moet minimaal 21 jaar oud zijn. Ook als je in Nederland een auto wilt huren kan je terecht bij Cheapcars. De klantenservice is telefonisch alleen maar in het Engels bereikbaar. Voordat je een vraag stelt bekijk je eerst de meest gestelde vragen. In drie simpele stappen maak je een online reservering voor een huurauto. Dit bedrijf kom je regelmatig tegen op tv- en radioreclames. Bij sommige aanbieders krijg je te maken met een eigen risico bij het huren van een auto.

niet met firefly in zee gaan

Ervaring van Ben Olfsen, toegevoegd op 9 september 2014

cheapcars werkt ook met firefly, wij vinden dit een waardeloos bedrijf omdat ze zeggen dat we schade hebben gemaakt. Als je gaat huren via Cheapcars.nl doe het niet bij firefly maar andere maatschappij zoals hertz

goed geregeld geen klachten

Ervaring van Erwin, toegevoegd op 1 september 2014

auto gehuurd op Mallorca via Cheapcars. Totaal geen klachten en alles vlotjes verlopen

goed doorvragen

Ervaring van de Mug, toegevoegd op 27 juli 2013

Ook bij Cheapcars een auto gehuurd is van zelfde eigenaar als Cheaptickets. Vraag bij het ophalen van de auto 3 keer na of de tank vol of leeg mag zijn bij het inleveren. Werken niet al te snuggere mensen bij ophaallocaties.

» CheapCars Review

Mijn ervaring plaatsen