Cheaptech.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Cheaptech.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Cheaptech.nl

Cheaptech is een webshop met technische producten voor een lage prijs. Hierbij kan je denken aan smartphones, computer en gaming, auto, video en foto en zelfs nog meer. Door op kosten te besparen zoals dure reclames, dure winkelpanden en een social media team, is het mogelijk de prijzen laag te houden. Tel daarbij op dat er groot ingekocht wordt en uitsluitend onbekende merken (die overigens wel van hoge kwaliteit zijn) en de reden van de lage prijzen mag duidelijk zijn.

Natuurlijk zit er gewoon garantie op de artikelen. Dit is per product verschillend, maar meestal is de garantieperiode één of twee jaar. Hierbij zijn de kosten van de retourzending wel voor de klant. Heb je een telefoon gekocht en blijkt deze beschadigd te zijn, dan moet deze schade binnen 24 uur gemeld zijn. Anders is Cheaptech hiervoor niet meer aansprakelijk.

De verzendkosten zijn €6,75. Als de zending als brief verstuurd kan worden, dan wordt er €2,00 in rekening gebracht. Bestellingen worden de volgende werkdag al geleverd, mits de bestelling voor 16.00 uur geplaatst is.

Ervaring van van Ham, toegevoegd op 7 januari 2016

Nette en betrouwbare winkel al 4 keer besteld vandaag altijd goed spul tegen laag prijsje.

Ervaring van Marcel, toegevoegd op 20 september 2015

Mijn bestelling na 1 dag al in huis. Hulde.

» Cheaptech.nl review

Mijn ervaring plaatsen