Cheaptickets ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal klant beoordelingen en ervaringen over Cheaptickets. Door alle ervaringen te lezen krijg je een goed beeld of Cheaptickets de plek is om vliegtickets aan te schaffen. De nieuwste beoordelingen komen altijd bovenaan te staan.

Mijn ervaring plaatsen

Over CheapTickets.nl

Cheaptickets.nl geeft je in enkele muisklikken een overzicht van de gewenste vluchten op bestemming en tijdstip. Heb je een vlucht nodig? Hier verschijnen alle prijzen zelfs van de lowcost en chartermaatschappijen.

Bestemmingen
Vlieg je dichtbij of boek je een reis aan de anderen kant van de wereld? Cheapticket.nl heeft maar liefst 9000 bestemmingen, verdeeld over alle continenten.

Boekingen
De zoektocht naar een betaalbaar ticket dat overeenkomt met jouw wensen rond tussenstops, vertrek- en aankomsttijden, is een hele klus. Dankzij cheapticket.nl verloopt de zoekactie heel eenvoudig. Door vertrekplaats en -data en de heenvlucht in te geven, duur het slechts enkele minuten en je krijgt een overzicht van alle beschikbare vluchten. Heb je je ideale ticket gevonden dan volstaan je persoonlijke gegevens en binnen enkele minuten kun je bij je thuis je tickets afdrukken.

Extra service
Voor het boeken van een huurwagen en hotels, zijn er prachtige deal te boeken. Betaal zonder extra kosten online via veilige betaalmethodes. Een antwoord op de meest gestelde vragen, staan op de site, maar cheapticket.nl heeft zijn eigen klantenservice.

Goedkoospte vliegtickets

Ervaring van Berend, toegevoegd op 25 juni 2015

Iedere keer dat ik naar mijn moeder vlieg ik London vergelijk ik de prijzen. Bijna elke keer kom ik weer terug bij Cheaptickets. Als je een ticket boekt krijg je direct in je mail. Ook de klantenservice denkt met je mee als je een ticket wilt wijzigen of aanpassen.

Ervaring van Brandweerman Koos, toegevoegd op 16 juni 2015

Al zeker 10 keer geboekt via Cheaptickets, alles werkt duidelijk, prijzen vaak goedkoopst. Je kan uren zitten vergelijken maar dan bespaar je misschien 5 euro.

Waardeloos callcentre!!!!!!!!! ballentent

Ervaring van MH, toegevoegd op 20 april 2015

Sta net een kwartier in de wacht. Krijg ik iemand aan de lijn die klaagt over kwaliteit vd verbinding en vervolgens wordt de lijn verbroken. Sta nu weer 10min voor joker in de wachtrij. waardeloos!!!!!!!!

Al jaren vaste klant

Ervaring van Atelier, toegevoegd op 20 augustus 2014

Boek altijd via Cheaptickets, gewoon omdat de prijzen goed zijn en de klantenservice behulpzaam.

Wijzigen ging vlot

Ervaring van van Nijmewegen, toegevoegd op 21 juni 2014

Door een ziektegeval in mijn familie moest ik de vlucht naar Canada wijzigen in een andere datum. Telefonisch contact opgenomen met Cheaptickets en het was binnen 5 minuten gefixed. Ga zo door Cheaptickets, jullie hebben een vaste klant erbij.

Jammer van dossierkosten

Ervaring van Henk, toegevoegd op 12 maart 2014

Wil je gaan boeken komen er opeens 28 euro dossierkosten bij van Cheaptickets, kan ik weer helemaal opnieuw de prijzen gaan vergelijken van mijn ticket naar londen.

Vlucht verschoven

Ervaring van A, toegevoegd op 5 december 2013

Mijn vlucht was 8 uur vertraagd. Wat een ellende zolang wachten op Schiphol.

» CheapTickets.nl Review

Mijn ervaring plaatsen