Chocotelegram ervaringen en beoordelingen

Chocoladetelegrammen en chocoladeletters vind je bij chocotelegram.nl. Een chocotelegram is een persoonlijk kort bericht geschreven in chocola. Dat is niet alleen origineel maar ook nog eens lekker! Ervaringen bekijken van mensen die chocotelegrammen gekocht hebben? Kijk dan hier. Ook vind je op onze site beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Chocotelegram

Zoekend naar een manier om een boodschap kenbaar te maken, kwam ik terecht op chocotelegram.nl. Een website met, zoals ze zelf aangeven, smakelijke kado's voor liefde, bedankjes, maar ook kerst, sinterklaas en geboorte.

De lekkerste manier om je boodschap door te geven
Chocotelegram.nl is een overzichtelijke website. Op de homepage kun je inloggen en zie je een overzicht van de verschillende categorieën.
Bij het samenstellen van een telegram kun je kiezen voor bestaande teksten of je stelt je eigen tekst samen. Naast telegrammen kun je ook een chocoladefoto maken of chocola bestellen in leuke vormen, zoals bloemen. Daarnaast zijn er ook chocoladeletters en cijfers verkrijgbaar.

Bestellen
Chocotelegram.nl heeft als je bent ingelogd de mogelijkheid om een adresboek aan te maken. Heel slim, zo hoef je de adressen maar één keer in te voeren. Voor het bestellen voeg je de gevraagde gegevens toe en kun je er voor kiezen een kaart toe te voegen. Na het betalen wordt je bestelling door PostNL bezorgd.

Chocotelegram.nl heeft naast een overzichtelijke website een duidelijke FAQ waar veel dingen goed op worden uitgelegd. Al met al een heldere website.

Leuk cadeau

Ervaring van Leon, toegevoegd op 5 juni 2014

Verstuurd naar mijn zus, een echte chocola fan, ze was blij verrast toen dit in haar brievenbus lag.

» Chocotelegram Review

Mijn ervaring plaatsen