Christine Le Duc ervaringen en beoordelingen

Christine le duc is een vrouwvriendelijke erotische shop. Naast speeltjes en erotische accessoires kunnen vrouwen hier ook terecht voor de mooiste lingerie. Ervaringen van vrouwen die zijn wezen shoppen bij Christine le duc vind je hier online. Lees online de beoordelingen en laat je verassen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Christine Le Duc

Christine le Duc heeft naast haar 31 filialen een webshop met een ruime keuze aan erotische artikelen, waaronder een grote collectie DVD‬ôs, sexy lingerie en kleding en erotische speeltjes. De ambiance van de winkels waarin Christine le Duc haar artikelen verkoopt, is eerzaam en integer. Het personeel biedt de klant op wens deskundig advies. Met de stijlvolle website bootst het bedrijf deze attitude na en biedt ze diverse erotische artikelen op een elegante manier online aan. De klanten kunnen rekenen op een discrete verzending van de aankopen die zij via de website doen. Queen size is speciaal voor dames met een maatje meer. Lingerie is er voor dames en heren en er is een keuze aan bruidslingerie. Via de website wordt ook kleding aangeboden, speeltjes, wellness & drogisterij producten, artikelen voor de slaapkamer en badkamer en gadgets. Via de outlet kunnen er afgeprijsde artikelen gekocht worden. Via een online aanmelding bij de Club le Duc kan de klant via een digitale nieuwsbrief op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

online bestellen

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 30 mei 2014

Bestel liever online dan in de winkels. Leuk aanbod en vaak wordt er ook aan de vrouw gedacht.

retour sturen

Ervaring van A, toegevoegd op 25 maart 2014

Het retour sturen van een bestelling bij Christine le duc ging vlekkeloos, bij andere webwinkels is dit vaak een ramp. Complimenten hiervoor

» Christine Le Duc Review

Mijn ervaring plaatsen