Cleanairstore ervaringen en beoordelingen

Luchtreinigers, ontvochters en airconditioners vind je allemaal bij cleanairstore.nl. Ideaal voor als je een ademhalingsziekte hebt of gewoon schone lucht erg belangrijk vind. De ervaringen van andere mensen die gewinkeld hebben bij cleanairstore bekijken? Lees hier de laatste beoordelingen en ervaringen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Cleanairstore

Cleanairstore.nl is een webshop waar je klimaatbeheersings- en klimaatbehandelingsproducten koopt voor de zakelijke en thuisomgeving. Het bedrijf is onderdeel van KommaGo BV dat sedert 1999 op internet actief is met diverse webshops.
Het leveringsprogramma omvat onder meer luchtbevochtigers, luchtreinigers, ventilatoren en airconditioners. Daarnaast zijn er ook talloze kachels en heaters verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook alle accessoires in de vorm van filters verkrijgbaar.
Je koopt hier apparatuur van bekende merken zoals DeLonghi, Panasonic, Dyson, Zibro en Sharp. Voor mensen met een minder goed gevulde portemonnee zijn er vaak ook goedkopere alternatieven voorhanden.
Het navigeren door de site is eenvoudig. Bovenaan de homepage staan een aantal productgroepen waaruit je kunt kiezen. Hierna kun je je keuze verfijnen op basis van merk, prijs, beoordeling en levertijd. Per artikel zie je vervolgens een omschrijving en de specifieke eigenschappen. Ook tref je soms een link aan naar YouTube waar je kunt kijken naar een productbespreking.
Alle artikelen worden in Nederland gratis bezorgd. Cleanairstore.nl is in het bezit van het certificaat Thuiswinkel Waarborg zodat je zeker weet de gehanteerde voorwaarden oké zijn.

luchtbevochtiger

Ervaring van Carl, toegevoegd op 1 november 2014

Onze houten vloer begon kuren te vertonen. Op advies van een specialist een luchtbevochtiger gekocht bij Cleanairstore. Het is een mooi apparaat die precies onder onze salontafel past en uit het zicht. We zien na 2 weken duidelijke verbeteringen in onze houten vloer.

» Cleanairstore Review

Mijn ervaring plaatsen