CleanXL.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Cleanxl.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over CleanXL.nl

CleanXL.nl is een 'online schoonmaakwarenhuis' die alles wat met schoonmaken te maken heeft aanbiedt tegen scherpe prijzen, zoals ze zelf aangeven. Je kunt er onder andere terecht voor schoonmaakmiddelen, afvalbakken en afvalzakken, disposables, werkkleding en machines en toebehoren. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken.

Andere diensten

Niet alleen kun je bij CleanXL.nl producten bestellen, maar ze leveren ook diensten, zoals verhuur en/of bruikleen van sanitaire materialen en montage en demontage van sanitaire dispensers. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je advies krijgen van één van de verkoopadviseurs.

Bij een bestelling boven de €75 betaal je geen verzendkosten en ontvang je gratis een cadeau. Bij bestellingen die minder kosten betaal je €5,95 aan verzendkosten. Producten kun je binnen 14 dagen retourneren, de verzendkosten worden door CleanXL betaald. Ze brengen wel €12,50 in rekening voor de afhandeling. Wanneer je als bedrijf artikelen besteld bij CleanXL.nl kun je korting krijgen met de ontvangen kortingscode.

Ervaring van Brenda, toegevoegd op 9 mei 2016

Goed bedrijf , snel geleverd, aantal spulletjes besteld voor mijn moeder die schoonmaker is.

Ervaring van Irna, toegevoegd op 3 april 2016

Goedkoper dan bij mijn vaste adresje.

» CleanXL.nl review

Mijn ervaring plaatsen