Clematis online ervaringen en beoordelingen

Een groot assortiment aan planten en klimplanten kun je vinden bij clematisonline.nl. Daar vrolijk je je tuin flink mee op. Weten wat anderen vinden van clematisonline? Wij hebben hun ervaringen en beoordelingen verzameld zodat jij een beter beeld kunt vormen over deze webwinkel. Je kunt ze op onze website vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Clematis online

Wie een tuin met een schutting of stenen muur heeft kent het probleem: in de winter ziet het er triest uit omdat de klimplant zijn bladeren heeft verloren. Toch is dat niet nodig, want er zijn veel groenblijvende klimplanten in de handel. Bij de webshop van clematisonline.nl kun je dergelijke planten kopen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in klimplanten en kan bogen op een jarenlange ervaring. Naast de Nederlandse vestiging heeft het bedrijf ook filialen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland.
Bij het kopen van (klim)planten is een goed advies onontbeerlijk. Iedere plant heeft bijvoorbeeld zijn specifieke eisen voor wat betreft het snoeien. Daarnaast is het belangrijk te weten of de plant veel of juist weinig zonlicht nodig heeft. Een dergelijk advies biedt clematisonline.nl. Bij iedere plant in het assortiment vind je duidelijke informatie over onder andere de bloeitijd, wanneer te snoeien en of de plant groenblijvend is. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je die via een e-mail stellen.
Clematisonline.nl heeft een groot assortiment en kent bovendien een laagste prijsgarantie.

mooie klimop

Ervaring van Rick V, toegevoegd op 1 juli 2014

1,5 jaar geleden een klimop besteld bij Clematis online en hij groeit als kool. De halve schutting is al bedekt, precies wat de bedoeling was.

alles goed gegaan

Ervaring van Bernadine, toegevoegd op 13 maart 2014

Bestelling kon je volgen via track en trace. plant netjes verpakt tegen beschadiging.

» Clematis online Review

Mijn ervaring plaatsen