ClicktoBuy ervaringen en beoordelingen

ClicktoBuy heeft iedere dag een nieuwe deal met maximaal 80% korting. Alleen de grote a-merken worden hier tegen een extra lage prijs verkocht. De deals kunnen te maken hebben met kleding, woonaccessoires en beauty producten. Ervaringen en beoordelingen van deze deal site lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over ClicktoBuy

Bij ClicktoBuy zijn er dagelijks mooie aanbiedingen te vinden van vele uiteenlopende producten. Op de website is onder meer te vinden hoe lang een actie nog lopende is en hoe veel mensen inmiddels een aanbiedingen gekocht hebben.

Mega Uitverkoop
Naast de producten die slechts voor een beperkte tijd worden aangeboden, is er op de website ook een deel waar producten in de zogenaamde mega uitverkoop staan. Hier zijn producten te vinden die voor een flinke korting van hand van hand gedaan worden door VS Deal.

Overige info
Er is op de website het nodige te lezen over onder meer de werkwijze van VS Deal. Dit geeft inzicht waarom deze website spullen kan aanbieden die soms ver onder de som in de markt zouden liggen. Tevens is er via de klantenservice de nodige informatie op te vragen.

Betaling
Er worden verschillende betalingsdiensten door VS Deal ondersteunt. Dit zijn onder meer PayPal en het veel minder bekende Sofort.

Ervaring van Eric Hierman, toegevoegd op 26 maart 2015

Had nog wat vragen over een product, werd snel teruggemaild, zojuist bestelling geplaatst.

Ervaring van Hans, toegevoegd op 11 december 2014

Al 2 maal besteld bij vsdeal, soms echt goede aanbiedingen. verzenden duurt meestal 4 -7 dagen.

» ClicktoBuy Review

Mijn ervaring plaatsen