Computercarecenter.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Computercarecenter en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Computercarecenter.nl

Op de website van Computer Care Center kun je eventuele problemen met je computer of laptop oplossen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Op de website is een database aangelegd van allerlei defecten en problemen die voor kunnen komen. Je kunt met behulp van de uitleg zelf uitzoeken hoe je je computer weer aan de praat krijgt.

Soms kom je er zelf niet uit. Daarom kun je op computercarecenter.nl hulp op afstand krijgen. Je haperende laptop kan op afstand bestuurd worden door de technische helpdesk. Zo gauw het probleem is opgelost, kun je zelf weer gebruik maken van je laptop.

Als hulp op afstand niet volstaat, kun je een monteur langs laten komen. Computer Care Center kan een deskundige monteur sturen. Meestal wordt het probleem dan ter plekke opgelost.

Computer Care Center biedt service-pakketten aan. Tegen betaling van een maandelijks bedrag is je computer of laptop verzekerd van onbeperkte hulp en onderhoud.

Ervaring van Ton, toegevoegd op 8 oktober 2015

Aardige jongeman heeft mijn computer helemaal nagelopen, hij loopt weer als een zonnetje, stond op het punt om een nieuwe te kopen maar ben blij dat ik dat niet gedaan heb.

Ervaring van Frank, toegevoegd op 13 juni 2015

Mijn vader maakt regelmatig gebruik van deze service en is er zeer tevreden over. Het geld dik en dwars terugverdiend.

» Computercarecenter.nl review

Mijn ervaring plaatsen