Condoom.nl ervaringen en beoordelingen

Condoom.nl is de website waar je anoniem terecht kan voor het bestellen van condooms. Natuurlijk wil je dat deze discreet verpakt worden en niemand weet wat je eigenlijk besteld hebt. Ervaringen en beoordelingen van klanten bij Condoom.nl kan je hier anoniem teruglezen. Je weet zo precies wat je kan verwachten van Condoom.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Condoom.nl

Hoe lang bestaat het condoom al? Exact weten doen we het niet maar een moderne uitvinding is het in ieder geval niet. Duizenden jaren geleden werd het condoom al gebruikt: soms ter versiering, soms tegen infectie. Er is vrij weinig bekend over de materialen die toentertijd gebruikt werden. De reden om het condoom te gebruiken ter voorkoming van zwangerschap kwam begin 18e eeuw in zwang. Het moet medio 19e eeuw geweest zijn dat men condooms van rubber ging maken. Rubber waas namelijk niet lang daarvoor uitgevonden.

Elke jongeman heeft het weleens meegemaakt: schoorvoetend naar de drogist om zijn eerste pakje condooms te kopen. Online koop je ze anoniem en discreet. En in alle maten en varianten. Naast condooms bied deze site ook allerlei erotisch speelgoed aan waarmee je jouw relatie nog spannender kan maken.

Kijk eens rond op de site: alleen of met jouw partner. Je zult zeker verrast zijn wat er op dit gebied allemaal te koop is. Veel plezier!

» Condoom.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Condoom.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews