Conrad ervaringen en beoordelingen

Conrad.nl is de website voor techniek en elektronica. Je kan hier alles vaak nog voordelier vinden dan in de bouwmarkt. Denk hierbij aan kabels en schakelmateriaal, maar ook gadgets, videocamera’s en complete alarmsystemen zijn verkrijgbaar bij Conrad.nl. Ervaringen en beoordelingen over Conrad.nl lees je gewoon op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Conrad

Een webwinkel voor electronica! Conrad is zeker niet de eerste, maar heeft wel van vroeger een goede naam. Of de webwinkel die ook verdient, gaan we bekijken.

De website
Het aanbod is groot. Achter elke categorie staat netjes aangegeven hoeveel artikelen je er kunt vinden en dat gaat over duizenden. Daarmee laat Conrad.nl zien een uitgebreid assortiment te hebben. Verder is de voorpagina wat druk. Veel al dan niet bewegende plaatjes, reclame en felle kleuren maken het niet heel duidelijk om te zien.

Bestellingen plaatsen
Het bestellen bij conrad.nl gaat in eerste instantie heel makkelijk. Je ziet duidelijk wat je in je winkelwagen hebt gelegd en kunt dan kiezen of je nog meer wilt shoppen of wil afrekenen. Daar zie je ook de verzendkosten, die best hoog zijn, zeker als je een goedkoop product aan wil schaffen. Gelukkig kun je vanaf €25,00 gratis laten verzenden. Betalen gaat via iDeal, en je krijgt 30 dagen bedenktijd. Wil je de volgende keer niet weer al je gegevens in te hoeven vullen, dan is een account snel gemaakt.
Al met al een nette webwinkel waar je prima je bestellingen kan doen.

» Conrad Review

Mijn ervaring plaatsen

Conrad ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews