Coolcat.nl ervaringen en beoordelingen

Stoere kinderen en tieners dragen natuurlijk coolcat.nl. De winkel is in de meeste grote steden gevestigd, maar je komt coolcat.nl natuurlijk ook online tegen. Ervaringen en beoordelingen van kinderen lees je direct online en geven je een idee wat ze vinden van hun nieuwe outfit.

Mijn ervaring plaatsen

Over coolcat.nl

Coolcat is al jaar en dag de vooraanstaande modeketen die graag de randjes van wat gangbaar is opzoekt. Dit zorgt ervoor dat Coolcat vooral bij tieners populair is. Die willen zich nog graag onderscheiden door producten die kiezen die ze niet zouden kiezen als ze met papa of mama op stap zouden gaan.

Coolcat
Coolcat heeft haar waarde de afgelopen jaren ruimschoots bewezen in Nederland. Vooral de drukke prints of de broeken met gaten hebben het erg goed gedaan. Dit heeft Coolcat een geheel eigen gezicht gegeven. Een gezicht dat ervoor zorgt dat mensen graag weer terug komen bij Coolcat. Een klant weet bij Coolcat namelijk dat ze altijd iets zullen kopen dat niet door iedereen gedragen wordt. Ook hoeven ze niet bang te zijn dan een of andere veertiger met eenzelfde jas of broek zal lopen. Bij Coolcat zal een klant altijd iets geheel unieks vinden. Wel zo fijn in een tijd dat we graag gezien willen worden.

Ervaring van Marije van Zant, toegevoegd op 12 januari 2015

Leuke kleding voor de kinderen en niet te duur.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 22 december 2014

Inmiddels twee keer besteld bij de webshop, een keer teruggebracht bij de winkel, werkt prima zo.

» coolcat.nl Review

Mijn ervaring plaatsen