CoolGift.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Coolgift.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over CoolGift.com

Op de website van coolgift.nl kunt u terecht voor het kopen van kwalitatieve gadgets. Er worden gadgets naar heel West Europa verzonden. Op de website worden de aangeboden gadgets van leuke teksten, specificaties, filmpjes en foto‬ôs voorzien. Ook staat er in veel gevallen een klantenbeoordeling bij. U kunt het niet zo gek bedenken maar men heeft het wel op voorraad. Denk hierbij maar eens bijvoorbeeld aan een blikkenpers, liefdespillen, basketball ball, schoonmaaksloffen enzovoort.

Aankopen
Via de site is het mogelijk om op een aangename en vertrouwde manier aankopen te doen. Vanaf de verzending kunnen de producten gevolgd worden tot aan de levering. Een dag na de bestelling worden de bestelde producten afgeleverd. Er wordt niet alleen aan particulieren geleverd. Ook worden er regelmatig producten door bedrijven besteld.

Retourneren
Indien u niet tevreden bent over het product dat u gekocht heeft, kunt een onbeschadigd artikel binnen 90 dagen terugsturen of ruilen. Op alle producten die door CoolGift worden geleverd krijgt u twee jaar garantie.

» CoolGift.com review

Mijn ervaring plaatsen

CoolGift.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews