Corrigerendondergoedvoormannen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Corrigerendondergoedvoormannen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Corrigerendondergoedvoormannen.nl

Op Corrigerendondergoedvoormannen.nl vind je, zoals de naam al verklapt, ondergoed voor mannen dat corrigeert. De website valt onder Jolilly Luxury Bodywear, een speciaalzaak in luxe ondermode. Ze hebben ook andere shops met corrigerend ondergoed voor vrouwen aanbieden, lingerie accessoires en onderjurken voor vrouwen.

Corrigerende boxershorts en shirts

In de webshop vind je een assortiment aan corrigerende boxershorts van het merk Spanx. De boxershorts zijn gemaakt van katoen en spandex/elastane. De shorts bevatten ventilerende zones, zodat de huid kan ademen. Naast boxershorts zijn er ook shirts en singlets te koop bij Corrigerendondergoedvoormannen.nl. Ook deze zijn afkomstig van het merk Spanx. De corrigerende shirts zouden moeten zorgen voor een verbeterde lichaamshouding, het ondersteunen van rug en schouders en het voorkomen van letsels en spier- en rugpijnen.

Jolilly is in 2010 gestart met het online verkopen van corrigerend ondergoed. Ze zijn nu de grootste online speciaalzaak in luxe corrigerend ondergoed voor mannen en vrouwen.

Ervaring van Maurice, toegevoegd op 17 maart 2016

Spanx shirt zit lekker, geeft een warm gevoel, kende het merk al vanuit een winkel maar gelukkig kan ik het nu ook online bestellen.

» Corrigerendondergoedvoormannen.nl review

Mijn ervaring plaatsen