Costa Rica Plus ervaringen en beoordelingen

Costa Rica is misschien wel één van de meest bijzondere vakantiebestemmingen ter wereld. Je kan het nu zelf ontdekken op de website costaricaplus.nl. De website staat in het teken van autoreizen door dit bijzondere land waarbij je echt kennis maakt met de omgeving en de natuur. Ervaringen en beoordelingen vind je online op onze website van reizigers die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Costa Rica Plus

Costaricaplus.nl maakt deel uit van Aeroglobe International en is een onafhankelijke reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Costa Rica. Zij zijn reeds 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld en hebben en uitstekende kennis van het land. Zo kunt u erop vertrouwen goed geïnformeerd te worden van de vele mogelijkheden die Costa Rica te bieden heeft. Costa Rica heeft alles om uw vakantie onvergetelijk te maken, prachtige natuur, zon, strand. Bent u op zoek naar actie en avontuur? Ook dan heeft Costa Rica u veel te bieden.

All-in pakketten

Costarica.nl biedt all-in pakketten aan, onderverdeeld in Autorondreizen en FlexDrive rondreizen. Met een FlexDrive rondreis heeft u de mogelijkheid om de reis door Costa Rica op maat en geheel naar uw eigen wensen samen te stellen.

Offerte op maat

U kunt bij costaricaplus.nl kiezen om een offerte op maat te laten maken. U maakt een keuze uit de losse onderdelen, zoals vlucht, accommodatie, excursies etc. en laat een prijsberekening maken. Zo weet u direct wat deze geheel zelf samengestelde rondreis gaat kosten.

Onbezorgd op vakantie

Costaricaplus.nl is aangesloten bij de ANVR, het Calamiteitenfonds en SGR, zodat u onbezorgd van uw welverdiende vakantie kunt genieten.

Prachtig land

Ervaring van Klepelaar, toegevoegd op 12 september 2013

Wat een prachtig land is Costa Rica, wij zijn er inmiddels 3 keer geweest. Zowel de natuur als de mensen zijn zo mooi.

» Costa Rica Plus Review

Mijn ervaring plaatsen