Country Lifestyle ervaringen en beoordelingen

Countrylifestyle.nl laat zien dat je huis in de echte country stijl kan worden ingericht. In deze speciaal shop vind je online alles wat je nodig hebt om dit effect in je huis aan te brengen. Ervaringen en beoordelingen lees je gewoon online op onze site van klanten die je voorgingen. Hoe is hun woning ingericht en zijn de spullen van een hoge kwaliteit? Lees het hier gewoon online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Country Lifestyle

Een website over een woonwinkel in een country style, de winkel ligt in Putten en betrekt 5000 vierkante meter. Je kan hier de nieuwste ontwikkelen op het gebied van wonen vinden op het gebied van wonen, slapen en decoraties. Op de website zelf vind je een groot aanbod aan de nieuwste aanbiedingen. Daarnaast is er ook nog een nieuwsbrief waar je je voor kan aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste lifestyle tips en trends.

Als je een cadeau zoekt voor iemand speciaals rond de feestdagen is het ook mogelijk om een giftcard aan te vragen, naar een eigen ingevuld bedrag, die opgestuurd zal worden naar het adres dat je invult. Er is ook een gastenboek te vinden op de website met positieve reacties over de service en sfeer in de winkel. Daarbij is er ook nog, als dat je beter uitkomt, een webwinkel met een uitgebreid assortiment aan producten die je ook in de woonwinkel zelf kan vinden waar betaling via iDeal of Paypal gaat.

» Country Lifestyle Review

Mijn ervaring plaatsen

Country Lifestyle ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews