Crazysuits.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Crazysuits en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Crazysuits

Crazysuits.nl is een webwinkel met een groot assortiment carnavalskleding en bijbehorende accessoires, smink en make-up. Het is onderdeel van F.U.N. 23. Dit bedrijf is gespecialiseerd in online bestellingen en heeft een winkel in Hengelo. Ze adviseren en leveren aan carnavals verenigingen, scholen en andere bedrijven. Ze leveren snel door heel Nederland, Duitsland en België.

Assortiment
Voor vrouwen zijn carnavalsoutfits te verkrijgen in diverse categorieën zoals steampunk, hippie kleding, rebel toons kleding en bijou boutique kleding. Daarnaast is er een ruime keuze in pruiken, boa‬ôs, brillen, maskers, hoeden, schoenen, handschoenen, wimpers en overige accessoires.
Ook voor de mannen zijn er diverse outfits, pruiken, baarden, hoeden, brillen en maskers te koop. Daarnaast hebben ze een leuk assortiment second skin kostuums in diverse maten en kleuren. Voor tieners, jongens en meisjes zijn er ook diverse carnavalsoutfits en accessoires te koop. Naast smink en make-up zijn er carnavals tanden, mondstukken, wimpers, kleur en effect lenzen te bestellen.

Ervaring van DG, toegevoegd op 1 mei 2015

Lache winkel, Borat pak gekocht voor maat van ons.

Ervaring van Ingrid, toegevoegd op 21 april 2014

De verzending mag wel iets sneller, was 1 dag voor carnaval binnen.

» Crazysuits Review

Mijn ervaring plaatsen