Crocs.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Crocs.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Crocs.nl

Crocs.nl is de webshop van het bekende schoenmerk Crocs. Op deze site kun je informatie vinden over de verschillende modellen crocs die er bestaan voor mannen, vrouwen en kinderen. Veel mensen kennen dit merk namelijk alleen van de classics, de klassieke Crocs die vaak worden gedragen door verpleegsters, kappers en andere mensen die lang moeten staan. Maar hiernaast heeft het merk Crocs nog verschillende andere producten die ook de moeite waard zijn om eens te bekijken, zoals instappers en kinderschoentjes.

Op de site vind je ook een speciaal gedeelte waar de afgeprijsde Crocs te vinden zijn. Hier kun je Crocs bestellen met kortingen tot 70%.

Vind je het prettiger om Crocs in een echte winkel te passen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Via de website kun je jouw postcode opgeven en dan zal de site automatisch aangeven waar de dichtstbijzijnde verkooppunten zich bevinden.

En ben je na het kopen helemaal fan geworden? Dan kun je jouw liefde voor Crocs delen door een foto naar de site te sturen.

Ervaring van Crocs fan, toegevoegd op 18 juli 2015

Als je lid wordt van hun nieuwsbrief krijg je een kortingscode, ik was het vergeten maar nadat ik een mailtje had verstuurd kreeg ik alsnog de korting.

Ervaring van Marjon, toegevoegd op 17 september 2014

Enige jammere is dat je verzendkosten moet betalen, voor de rest veel keus en snel in huis.

» Crocs.nl Review

Mijn ervaring plaatsen