Crowdyhouse.com ervaringen en beoordelingen

Crowdyhouse.com is de website waar onafhankelijke designers hun werk kunnen aanbieden. Zie het als een soort Marktplaats voor designers die graag hun producten willen verkopen. Ervaringen met de website lees je bij ons en aan de hand van beoordelingen weet je wat je kan verwachten als je hier een product besteld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Crowdyhouse

Als we over wereldkleding spreken, spreken we over Crowdyhouse. De site is eigenlijk een soort dakje dat de hele wereld onder zich heeft. Architecten, ontwerpers, designers noem het maar allemaal op en je zal het hier online vinden. Het doel van de site is dat je topontwerpen kunt kopen, maar er in plaats van duizenden euro’s tegenaan te moeten gooien zoals dat in veel galerijen gebeurt, kun je hier werken kopen tegen een 1/3 van de prijs die je elders betaalt. Omdat je rechtstreeks contact hebt met designers kun je op deze manier goedkoper aan werken geraken. Een uniek concept wat nog nergens actief is.


Wees er als eerste bij

Als je de site dagelijks in het oog houdt, zal je merken dat dagelijks dingen veranderen. Als de ontwerpers met iets nieuws op de markt komen, kun je dat als eerste zien onder het kopje “premières”. Vervolgens kun je het op de kop tikken via het kopje “shop”. Als laatste moet je een paar dagen wachten op levering. Het kan zomaar zijn dat je bijvoorbeeld een designstukje koopt van een ontwerper die in Noorwegen woont. Vanaf nu heb je altijd iets speciaals in huis waar menig op jaloers zal zijn.

Ervaring van Wirthe, toegevoegd op 29 augustus 2014

Als iemand in mijn omgeving gaat samenwonen of verhuizen kijk ik altijd eerst even bij crowdyhouse, unieke producten die vaak in de smaak vallen bij de ontvanger.

» Crowdyhouse Review

Mijn ervaring plaatsen