Cruise.nl ervaringen en beoordelingen

Cruise.nl is een onderdeel van het voordelige online reisbureau Stip Reizen. Alleen deze website is helemaal gespecialiseerd in het aanbieden van voordelige cruise reizen over de hele wereld. Ervaringen en beoordelingen over de kennis en de reizen op deze online site lees je hier direct terug. Je weet zo van te voren wat voor een reis je gaat boeken bij Cruise.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over cruise.nl

Wanneer u een cruise wilt boeken is het zeer verstandig de website cruise.nl te bekijken. Dit is de online specialist op het gebied van cruises. Het maakt niet uit of u een cruise wilt maken door de Middellandse Zee of een cruise naar Engeland of de Caribbean. Er is altijd wel een cruise naar uw bestemming te boeken. Omdat cruise.nl dé cruisespecialist is worden de reizen wereldwijd aangeboden. Voor velen staat een cruise gelijk aan een ultieme vakantie. Het is het ultieme genieten tijdens een vakantie die van alle luxe en gemakken is voorzien. Ook zal u een reis kunnen boeken die goed betaalbaar blijkt te zijn. Voor vragen en extra informatie bestaat altijd de mogelijkheid contact op te nemen. U krijgt uw antwoorden, die u wenst, van personen die weten waar ze over praten.
Betalingen
Wanneer u een reis online boekt zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen. Zodra de betaling is ontvangen kunt u er van uitgaan dat de reispapieren een aantal dagen voor vertrek bij u aanwezig zijn.

Ervaring van Esmee Dinterman, toegevoegd op 5 maart 2015

De mevrouw aan de lijn heeft ons goed geholpen, het wordt onze eerste cruise dus hadden nogal wat vragen. In totaal 45 minuten aan de lijn geweest.

Ervaring van Irma, toegevoegd op 16 december 2014

We zijn meer dan 20 verschillende websites afgegaan en nog langs 2 reisbureaus gegaan, Cruise.nl is de allergoedkoopste voor onze reis.

» cruise.nl Review

Mijn ervaring plaatsen