Cvketelvoordeel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over CVketelvoordeel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over cvketelvoordeel.nl

CVketelvoordeel.nl is een webwinkel, waar meerdere lokale installateurs bij aangesloten zijn. Door de mankracht en kennis met elkaar samen te voegen, is er met de webwinkel een landelijke dekking gehaald. Daarmee is er dus de mogelijkheid om tegen een lage prijs (door inkoopvoordeel) een gedegen en veilig gemonteerde cv-ketel te kopen. Veiligheid wordt een eerste vereiste gevonden. Naast een veilige montage wordt dan ook een onderhoudscontract aangeboden, in samenwerking met Feenstra. CVketelvoordeel.nl kunnen drie varianten aanbieden: CW3, CW4 en CW5.

De webshop is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Hierdoor is het veilig winkelen bij deze webwinkel, want je privacy is gewaarborgd, je kunt veilig betalen en je weet zeker dat het bedrijf betrouwbaar is. Na een bestelling heb je 14 dagen de tijd om terug te komen op je aankoop. Contact opnemen kan telefonisch op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Ook kan er een contactformulier ingevuld worden, waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen.

Ervaring van Ivar, toegevoegd op 10 februari 2016

De ketel was 200 euro goedkoper dan de offerte die ik had gekregen van mijn vaste mannetje die ook niet duur is. Ga hem nu zelf ophangen met een kennis die heel handig is.

Ervaring van Meester Doorn, toegevoegd op 16 januari 2016

Beste prijs die ik kon vinden voor de Remeha ketel die ik op het oog had.

» cvketelvoordeel.nl review

Mijn ervaring plaatsen