D-Reizen ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over D-reizen en lees wat andere mensen van dit reisbureau vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over D-Reizen

D-reizen is een van de bekendste reisbureaus van Nederland. Er zijn meer dan 250 vakantiewinkels in Nederland verspreid waar je terecht kunt om een vakantie boeken. Daarnaast kan je ook via de website online boeken. Het aanbod is gigantisch, van korte stedentrip tot lange rondreis en alles daartussenin. Je kan jouw wensen aan een reisassistent doorgeven inclusief budget en er wordt voor jou een passende vakantie uitgezocht. Doordat D-reizen samenwerkt met de meeste touroperators ben je altijd verzekert van een goede prijs. Naast complete vakantie kan je bij D-reizen ook terecht voor losse vliegtickets. De klantenservice is te bereiken per mail, telefoon, chat of social media.

Ervaring van Marly Manders, toegevoegd op 18 juni 2015

Boek al jaren bij D-reizen, je wordt goed geholpen nooit verrassingen achteraf. Alle papieren krijg je ruim voordat je op vakantie gaat en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Ervaring van V, toegevoegd op 1 juni 2015

Wij moesten onze vakantie annuleren vanwege een sterfgeval, dreizen heeft alles keurig geregeld en wij hadden er geen omkijken naar. Een pluim voor de medewerkster van de arena in den bosch.

» D-Reizen review

Mijn ervaring plaatsen